I did it!

Känslan när man lyckas med något man tidigare inte trodde man kunde är otroligt härlig. Jag lyckades idag göra ett inlägg där jag kanske kan tjäna en slant om ni kollar in länk och bild. Fantastiskt härligt, underbart.
Något som också fick mig att bli härligt glad var när jag kollade "novemberkaktusen" och en av knopparna som nu slagit ut.
 
 
Är den inte vacker så säg?
 
Vacker är dagen också då solen skiner och det är -10 grader. Riktigt härligt och jag ska snart ge mig ut och njuta och få lite D-vitaminer tankat i kroppen. Sedan blir det nog en tur till Ånge och inhandla lite till middagen.
 
Hade igår besök av syster yster och det är så trevligt då vi inte träffas så ofta. Hon hade med sig en grej hon köpt åt mig på Dollarstore som inte fanns här hemma. Testade den redan till middagen och jisses så roligt jag fick. Kommer ta lite tid innan man lärt sig den riktigt men funkade rätt så bra ändå.
Ska ha den till att ta upp vätska ur min crockpot när jag vill använda den till att göra sås.
 
 
Dagens middag blir leftover från tidigare dag, en kycklinggryta. Behöver således inte göra alltför stora åthävor för att få det klart. Bara tillsätta lite grönsaker så är det klart.
 
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig sjäv och varandra.
Kram.

Kommentera här: