Jag är så glad att jag är Svensk, tjohoo

Ja men idag kan man verkligen glädjas med OS-deltagarna som är så duktig och ger oss medaljer. André Myhrer guld i slalom och tjejerna i skidskyttestafetten silver. Dessutom har vi säkrat minst en silvermedalj i curling genom lag Edin som gått till final. Alltså det är så underbart, härligt, ljuvligt att vara vintersportintresserad när det går bra.
Den upphämtning som gjordes i skidskyttet är fantastisk för ska jag vara ärlig trodde jag efter två sträckor inte att vi hade en chans. Men tack för att dom överbevisade mig.
 
Något annat som jag verkligen kan glädjas över är att jag lyckades montera tillbaka alla delar på pannan som Sven tog bort då sotaren skulle komma idag. Lyckades på första försöket och det gör mig oerhört glad och stolt. Tänk att så lite kan göra en glad.
 
En annan sak som också gör mig glad är att på lördag får vi rå om vår son ett tag. Det är dags för oss att åka till stan för den månatliga matshoppingen och han har bestämt sig för att följa med. Vi åker tidigt på morgonen så det kommer bli intag av lunch där. Vad som sedan händer när vi kommer hem får vi se. Skulle vara härligt om vi kunde göra något tillsammans men han har förmodligen inte så stor lust att umgås med mamma och pappa hur länge som helst. Dessutom lär han nog vilja hem och spela dataspel med sina polare. Nåja, som sagt vi får se vad det blir. Ska i alla fall njuta av de timmar vi får tillsammans.
 
Idag kom en favorittidning i posten.
 
Älskar att läsa den och drömma mig till vår älskade ö Gran Canaria. Är ju inte alltför långt bort tills vi är där igen. 1:a oktober drar vi iväg och blir där 2 veckor. Som jag längtar.
Längtar gör nu min mage och då efter mat. Det är verkligen dags att göra lite middag. Något jag får inta i min ensamhet då Sven jobbar över ikväll.
Ha det så gott så hörs vi.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: