Jag har förmågan.....

att göra en massa saker. En del bra och en del dåliga. I torsdags lyckades jag med att bjuda på en riktigt god creolsk gryta när jag hade vingänget här. Bjöd då också på en rabarberpaj till dessert. En härlig kväll med som vanligt mycket skratt. Vi är ett så underbart gäng och har alltid roligt. Vi har ju också vinlotteri och jag kammade hem en flaska, Vi har också extravinster och det är oftast likörer eller whisky. Denna gång var det tre olika likörer och jag tog hem den ena. Alltså kunde inte gått bättre.
Bättre gick det dock inte med spisen. Knappen som man startar ugnen med har en låsning också. Varför förstår jag inte. Den lyckades jag naturligtvis vrida åt fel håll vilket innebar att ugnen stängdes, trodde jag. Det visade sig att hela spisen blev stängd så när Sven kom hem igår hade jag inte någon mat på bordet då jag inte kunde använda spisen. Jag har en gång tidigare lyckats med detta men då kunde jag öppna den. Man ska trycka in knappen och sedan vrida tillbaka den. Detta gick absolut inte igår. Knappen lossnade men det gick ändå inte. Sven gick för att hämta en tång och då tryckte jag bara på pinnen och vred och simsalabim det gick. Jag tjänade alltså in ett nyköp av spis. Underbart, härligt att jag lyckades. Jag har alltså förmågan att tjäna pengar. Så spisen får hänga med ett tag till.
Nu ska vi se vad jag har förmågan till i skidspåret. Det är mycket som händer nu i OS. Damernas stafett och skidskytte att se fram emot. Ska vi ta hem fler medaljer? Ja det får vi snart se.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: