Kottarna har kommit hem.

Hahaha ja nu undrar ni säkert vad jag menar. Jo det är så här att jag har fått hem mina ljus som ser ut som kottar. Bara så enkelt. Dom är fantastiskt fina och skiner så härligt. Det är ledljus och att jag har det beror på våra katter. Går inte att ha levande ljus när dom flyger och far som dampkatter hela tiden. Därför är detta koncept fantastiskt för oss.
 
 
Dom är beställda på nätet och länk till företaget finns här
Såg förresten idag i ett mail en annan bra grej som jag är sugen att köpa. Kolla in sidan för det finns mycket smått och gott och inte alls så dyrt heller och det är ju underbart.
 
Jag måste faktiskt få berätta vad som hände igår trots att det innebär att jag avslöjar min klumpighet. Det har med middagen att göra. Jag skulle göra kalops och gjorde även det men den blev lite simmig så jag ville slänga i lite redning. Sagt och gjort men det blev för lite så jag skulle göra mer. Har en sån där liten shaker jag använder. Slängde ner lite mjöl och vatten, på med locket och skakade. Hihihihi det sa poff och allt åkte ut över diskbänken, mig och golvet. Men hur kunde det bli så säger ni nu? Jo det är så här att alla fattar att om man häller varm vätska i en behållare och stänger den och sedan skakar så blir det explosion. Det vet även jag men tänkte mig inte för då jag innan hade spolat varmvatten i kranen. Jag helt enkelt var i en helt annan värld men blev ganska snabbt vaken och som sagt ganska kletig av den gegga som sprutade över mig. Har lärt mig en läxa och hädanefter kommer jag kolla en extra gång så inte samma sak händer igen.
 
Med denna bjudning önskar jag er en härlig dag.
Ta hand om dig och varandra.
Kram.

Kommentera här: