Någon har satt sina spår

Och det är inte våra katter. Tror det är räven och att det är det som är en orsak till att våra katter inte vill gå ut. Är dålig på att tyda spår men någon kanske kan hjälpa mig.
Dessa spår är alldeles utanför bron och dom gick även upp på densamma men det har jag sopat bort.
 
Fick ihop lite egna steg igår. Shopping i Birsta inkl en promenad på kvällen. 
 
 
Som sagt var vi till Birsta då vi behövde fylla på lite i matförrådet. Detta innebar att jag inte kunde se Charlotte Kallas fantastiska lopp då det var jag som körde. Hörde dock för Sven tittade på paddan och jisses så spännande det var. Så underbart härligt att hon fick vinna och dom intervjuer jag sett efter loppet gör en så himla glad för hennes skull. Hon skiner nästan mer än solen och man blir sååå glad. En härlig människa som står med båda fötterna på jorden och som nu har visat att egen träning är lika god som den dom övriga får. 
Detta bådar gott inför stafetten då vi har fler duktiga tjejer som jag hoppas kommer ingå där. Ebba Andersson t ex från länet gjorde ju en fantastisk insats och hade loppet varit några 10-tal meter till hade hon blivit trea. Toppen tjejer!
 
Vad som händer med vår träning idag får vi se. Sven jobbar nämligen men det är ju inget som ska behöva hindra oss utan vi kan ta den ikväll istället.
Har dagen till ära kört igång min crock-pot. Hahaha blir ni förvånad? Nä, kunde tänka mig det. Idag har jag enbart gjort en rätt till Sven, Revbensspjäll. Det är inget jag gillar men för den skull måste jag ju tänka på honom också. Vi får se vad det blir om det är ätbart. För egen del plockar jag ihop lite rester från gårdagen. Då gjorde jag inbakad kassler och denna gång lyckades jag utan att det såg ut som och smakade som en tågolycka. Blev riktigt bra och jag ska nog få kläm på det till slut. Hihihi.
Kläm på eller rättare sagt slutklämmen får det bli nu då jag har en del att göra. Ska väl åka lite skidor kanske. Hihihi.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: