Snöslunga eller snölasse?

Ja det är frågan men jag föredrar faktiskt snölasse. Blir mycket renare. Kanske det beror på att vi har en lite sämre snöslunga eller så är det  jag som inte kan med den riktigt. Hur som helst är det inget för mig. Körde den igår och då var det behövligt med all snö som drivit både hit och dit. Tyvärr ville inte utkastet göra som det skulle så det fastnade åt ett håll. Inte roligt när man vissa gånger fick all snö över sig då vinden hjälpte till. Jag såg ut som en snögubbe efter jag kört den. Tyvärr hjälpte det inte till så Sven tog sig upp med bilen heller. I och för sig hade han Passaten igår och den har lite sämre däck som kan vara en bidragande orsak men.....
Idag får jag ge mig ut och skotta igen och denna gång tar jag snölassen eller skyffeln. Dessa redskap ger dessutom mycket mer motion då jag får använda hela kroppen och hitta igen muskler som annars sover. 
I övrigt är det inte särskilt mycket som händer här. Jo men det är det ju. Syrran tittar in en sväng på sin väg till sin dotter Anneli och det ser jag verkligen fram emot. Vi träffas inte så ofta och det ska bli sååå härligt. Hoppas bara att vägen är ordentligt farbar så hon tar sig fram. Det borde den ju vara men man vet aldrig vilka vägar som prioriteras. Förmodligen dom större men den väg hon tar är väldigt trafikerad av tung trafik så den borde hamna högt upp på priolistan.
Hur som helst så är det väl allt som händer idag. En ganska vanlig dag med andra ord.
Nu ska jag ta lite kaffe och virka lite innan jag ger mig ut och brottas med snön.
Önskar er en underbar dag.
Ta hand om dig och varandra.
Kram.
 
 

Kommentera här: