Vad kommer denna dag bjuda på?

Ja undrar gör jag när himlen är så här vacker.
 
 
Någon värme har vi i alla fall inte. Mätaren visar -12,1 grader men kan ju bli bättre under dagen. Det är verkligen ett berg-och-dalbaneväder. Igår hade vi plusgrader. Nåja, kan inte göra något åt det så bara gilla läget.
 
Idag mina vänner är en riktigt bra dag för mig då spanskan kör igång igen. Ska bli sååå himla roligt då jag denna omgång inte behöver missa ett enda kurstillfälle då jag inte har ett jobb som hindrar mig. Wihoooooo! Underbart, härligt, ljuvligt. Om jag pluggat något sedan förra omgången? Hmmm, ska jag vara ärlig eller komma med en vit lögn. Äsch ärlighet vara längst och då kan jag meddela att jag inte öppnade boken förrän igår. Men det kommer gå bra ändå och förhoppningsvis är det något som fastnar i "hårddisken". Just när det gäller inlärning märker man av sin ålder. Det tar mycket längre tid numera att lära. Sedan kanske det skulle hjälpa till lite om jag pluggade mer än vad jag idag gör. Kan ju inte skylla på att jag inte har tid för nu har jag all tid i världen. Det är bara det att jag använder den till så mycket annat. Tror jag måste strukturera min tid så jag hinner med att göra allt jag vill och på ett så bra sätt som möjligt. När det gäller just spanskan vill jag ha ett så bra ordförråd som möjligt när vi nästa gång åker ner till Gran Canaria. Att kunna gå på affären och beställa det jag vill ha i charken vore helt underbart. Att kunna förstå texterna på de varor jag är intresserad av. Men framför allt skulle det vara roligt höra vad alla inkastare säger bakom ryggen när man säger nej tack och fortsätter gå. Hihihi.
 
Oh nu skiner solen så vackert så det blir nog en fin dag trots allt. Kommer trots det inte tillbringa den så mycket utomhus då jag behöver städa lite då det imorgon är dags för vingänget att träffas här hos mig. Vill ju inte att dom ska behöva sparka undan katthårstussarna för att komma in.
Måste tänka mig för och smyga fram dammsugaren för sist blev katterna riktigt rädda och det vill jag ju inte. Kan inte förstå att dom inte har vant sig ännu. Får hoppas dom tar sitt förnuft till fånga och går ut medans jag städar. Detta betvivlar jag starkt då dom inte så gärna gör det.
Nä mina vänner nu får det vara slutsvamlat. Dags att gå till handling men först kaffe. Måste ju få igång livsandarna.
Önskar er en härlig alla hjärtans dag.
 
 
Ta hand om dig och varandra.
Kram.

Kommentera här: