Vad ska du göra med all tid?

Ja det var en fråga jag fick när jag blev arbetsbefriad. Mitt svar då var att jag har så mycket att göra så det kommer inte bli några problem.
Nu undrar jag själv hur i hela fridens dagar jag ska hinna med allt. Alltså det är så mycket som händer som jag vill göra och frågan jag ställer mig nu är: Hur i hela fridens dagar hade jag tid att jobba?
Ett härligt i-landsproblem.
 
Fick för några dagar sedan kom ett brev från PRO Ljungaverk att jag nu hade uppnått den aktningsvärda åldern att få bli medlem där. Idag blev det gjort och ordföranden, Gunnar Walin, som jag pratade med var härlig och nämnde allt roligt dom gör och som även jag kommer delta i. 
Med andra ord kommer mina dagar framöver vara fyllda med en massa roligt.
Mina funderingar nu är om jag kommer få tid till att virka något över huvudtaget. Det visar sig. Man behöver ju inte vara med på allt. Eller behöver man det. Hihihi.
Ja ni hör ju att jag inte har några som helst problem med att vara en fri själ och göra precis vad jag vill. Jobba är något jag absolut inte tänker på utan jag njuter i fulla drag av mina härligt lediga dagar som jag alltså framöver kommer fylla med en massa roligt. Och förmodligen en massa härliga människor.
 
Fredag mina vänner! Veckans bästa dag för många och så även för oss. Innebär som vanligt fredagsmys som för mig innebär årsmöte med efterföljande vinprovning med Munskänkarna. Ska bli så roligt och spännande att få testa några argentinska viner.
Sven får alltså fredagsmysa för sig själv ikväll men det tror jag inte blir några problem för honom.
Så med detta inlägg får jag önska er en härlig fredag.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: