Vinprovning + 3-rätters

Igår var jag på en fantastiskt härlig vinprovning med Munskänkarna. Det var Gosia och Rune Hammarberg som presenterade viner från Argentina och visade ett bildspel och berättade om sin resa till just nämnda land. Vilka vingårdar de varit och besökt. En härlig presentation och riktigt goda viner. Men den som jag ger ett extra plus till är kvällens chef Karin Walker för hennes fantastiskt goda mat. En 3-rätters middag som verkligen gav smaklökarna en kick.
 
 
Vi hade som vanligt trivsamt och roligt. Synd bara att jag behövde bryta upp innan det var slut då jag annars inte hade kommit hem. Sista tåget gick 21.48 och då hade vi inte kommit till efterrätten som var kaffe och en riktigt god kaka (fick en med mig hem) som jag intog när jag kom hem.
Jag är helnöjd med denna kväll som enligt mitt tycket blev helt fantastisk.
Kommer söka reda på alla recept och försöka fixa det hemma någon helg så även min man får smaka. Kanske kommer ta det till vår bröllopsdag.
 
Idag blir det en tripp till Sundsvall för lite matshopping och även lite annan sådan. Christoffer kommer med också då han behövde köpa lite grejor till sitt hem.
Vädret idag är väl inte det allra bästa då det är snöyra och -10 grader men det ska ju ner och då får vi gilla läget.
Idrottsligt då? Ja gårdagen var ju en riktigt succé med guld i herrarnas skidskyttestafett. Alltså det trodde jag inte när jag hörde att Fredrik Lindström skulle köra sista sträckan. Ursäkta min pessimism men tack härliga killar för att ni överbevisade mig.
Dagens curlingfinal för herrarna gick tyvärr inte så bra men jisses vi fick ju ändå ett silver. Nu är det bara att hoppas tjejerna gör bättre ifrån sig i den diciplinen och tar guld.
Herrarnas 5-mil? Ja där hade vi väl inte väntat oss så särskilt mycket så en 7:e plats får väl anses vara acceptabelt.
Damernas 3-mil återstår och där håller åtminstone jag tummarna för Charlotte Kalla.
Tummarna håller jag också för mitt kära Timrå IK idag som möter Västervik borta.
Med detta önskar jag er en härlig dag.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: