Bra vibrationer = allt ordnar sig.

Så sant som det kan bli. Om man bara tänker positivt så löser sig det mesta till det bästa. Det har jag fått bevis på nu några dagar. Dessutom mår man ju så bra av att vara glad.
Som idag t ex som vi vaknade till +4,7 grader och för en stund sedan sken solen så härligt. Det droppar från taket så man får nästan vårkänslor. 
Lyssnade också på en härlig låt som har blivit en av mina favoriter. Perfect med Ed Sheeran. Den är så vacker och jag blir så glad när jag hör den.
Så det är inte mycket som behövs för att livet ska bli lättare.
Men vad har hänt säger nog en del av er? Har hon slagit i huvudet eller vad är det frågan om? Hon som alltid brukar vara så negativ och gnälla och klaga. Jo men se kärringen har tänkt om och insett att man inte kommer långt med gnäll, klagande och sura miner. Det mår man ju bara dåligt av så varför slösa
energi på det när man istället kan lägga den på det som är roligt.
Prova så ska ni se hur härligt det känns.
Dessutom drar man till sig positiva saker också. Det gjorde jag igår. Tänker inte gå in närmare på vad det är utan konstaterar bara att det löste sig fantastiskt och vi har verkligen något att se fram emot.
Något som också får mig på bra humör är blommor. Jag har nu några som verkligen visar sin prakt. En clivia och mina orkidéer. Snart även novemberkaktusen som har knopp.
 
 
Tyvärr ville inte bilderna lägga sig som jag ville men shit happens. Ni ser ju ändå hur vackra dom är.
 
Med detta önskar jag er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: