Cara mia why?

Ja den sången skulle man nu kunna ta upp. Klass 2 varning för storm, inställda tåg och uppmaningar att inte bege sig ut i trafiken. Jo men se det blev inget av med det. En lätt blåst som knappt märktes var allt som kom, åtminstone här i Ljungaverk. Men jag är inte ledsen för det. Nej tvärtom bara tacksam.
 
Tacksam är jag också att det äntligen är måndag och inte vilken måndag som helst. Nej, det är första dagen på fortsättningskursen om Attraktionslagen som Cecilia Kärvegård kör online. Som jag ser fram emot den och få lära mig mer hur jag ska göra för att tänka positivt och få in rätt vibrationer för att få det liv jag vill ha. Kommer bli några härliga veckor framöver.
 
Samtidigt med denna kurs kör jag spanska, även den online på Babbel. ABF-kursen kör nog igång igen i februari och då vill jag komma dit med mycket mer ord och meningar i bagaget än tidigare. Jag har ju nu all tid i världen att förkovra mig och kommer så också att göra. Det tar lite längre tid nu än när man var yngre att få orden att fastna men trägen vinner och jag ger mig inte. Det är ju så kul och tänk att kunna göra sig förstådd och förstå när vi nästa gång kommer till Gran Canaria. Sååå härligt det ska bli.
 
Nu får det vara färdigbabblat från min sida. Nu ska jag gå in på Babbel och studera spanska.
Ha en bra dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: