En ny fas i livet startar idag.

God fortsättning alla goa. Hoppas ni haft en fin nyårsafton. Det hade vi, med som vanligt väldigt god mat. Monica är en jätteduktig kock och bjöd på chevretoast, älgfilé med potatisgratäng och svampsås och som avslutning en vit chokladmousse med hjortronmylta. Man åt och njöt i fulla drag. Dukningen gjorde ju verkligen sitt till och det var nästan med vemod man flyttade på servetterna för att få plats med förrätten.
 
 
Efter maten blev det en liten väntan på tolvslaget och under tiden ramlade det in mer och mer folk. Vi var nog dryga 20 personer ett tag. Mycket skratt blev det och en och annan historia.
Fick ett bevis på att en del grabbar visst kan gå i högklackat.
 
 
Här är det Linus som testar Monica´s högklackade skor. Det såg ut som om han inte gjort annat i hela sitt liv.
 
 
En del fick en rejäl paraplydrink. Roberts kompis Fille är det som här fått en sådan.
 
Robert har numera en fantastiskt härlig flickvän, Matilda, som från första stund det kändes som man känt henne hur länge som helst. Så söt och lättsam. På bilden är hon tillsammans med sin hund Bimbo som inte förstår att hon egentligen är lite för stor för att vara knähund.
 
 
Det är världens goaste och väluppfostrade hund och sååå kelsjuk. Det är en korsning mellan Amstaff, Rottweiler och en till som jag inte kom ihåg.
 
Tolvslaget kom och med den dom sedvanliga raketerna. Tyvärr fick jag inga bra bilder på det men lovar er att det var fint. Det snöade också då det var dags för dom och rätt så skönt ute med bara någon minusgrad. Idag är det lite varmare då temperaturen ligger runt nollan.
Jag tackar alla medverkande till en trevlig afton som tyvärr blev ganska sen. Vi kom hem från Peter och Monica strax före 03.00, lagom till andra perioden i JVM hockeyn, Blev att vi såg till slutet på den så klockan var nog närmare 05.00 innan vi kröp till sängs. Trots den sena timmen vaknade jag redan strax efter 10.00. Detta innebär säkert att det blir en tidig kväll. Det är sådana här gånger man känner att man inte längre är någon ungdom. :) 
 
Som jag nämnde i rubriken så har jag fr o m idag startat en ny fas i livet. Det är nämligen första dagen på min ettåriga uppsägning. Jag kommer numera alltså vara LEDIG och behöver inte passa en massa tider och vara på jobbet när andra är ledig. Det känns oerhört skönt men det vill till att inte slappa för mycket. Kommer ha en hel del att göra och dom sakerna behöver jag nog organisera lite så det inte blir bara fjasko av allt. Lite struktur i livet är bra. Några projekt ska jag köra igång med redan imorgon då vi idag inte är alltför arbetsvillig. :)
 
Med detta önskar jag en god fortsättning och hoppas att detta år blir så fantastiskt som ni önskar.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: