Härligt, ljuvligt, underbart.....

Kan inte annat än jubla idag. Varför då undrar vän av ordning? Jo men se det var riktigt roligt kliva upp på vågen idag. -2 kg på 2 veckor. Tjolahopp tjolahej så himla glad man blir då. Det är dags för rapport till vår PT idag och den skrev jag med otrolig glädje. De bubblar i mig just nu.
Dessutom är vår son nu utexaminerad lokförare och har även en anställning så kan man annat än vara lycklig. Allting ordnar sig bara man kommer till insikt om det, vilket jag gjort nu. 
Dessutom är det imorgon dags att träffa brudarna i vindragningsgänget för en kväll med mycket skratt. Ser verkligen fram emot det.
Idag har jag bestämt mig för att vara lat. Nja, ska ju i och för sig byta i sängen men..... Därefter kommer jag enbart att ägna mig åt virkning och mitt nya projekt. Vad det är? Nja, kan inte berätta då det kommer bli en present men lovar visa bilder när den är levererad.
Vädret då? Ja, ganska humant med -3,7 grader. Tyvärr dock lite blåsigt så en promenad känns inte alltför lockande. Nu hade jag ju bestämt mig för att vara lat så varför funderar jag ens på det. Hihihi.
Något som jag också gläder mig åt är alla mina blommor som nu blommar. Blir så glad att dom verkligen vill göra det trots min misshandel. Dom får verkligen lära sig att vara utan vatten då jag har en tendens att glömma länge. Dom får till slut men kanske inte så ofta som brukligt är. Nu är dom ju vana och dom blommar ju så dom är kanske inte alltför ledsen på mig.
 
 
Såg ockå förut att min novemberkaktus har knopp. Alltså kan man bli annat än glad av detta.
 
Nu önskar jag er en helt fantastisk dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: