Karl spår, Gunhild rår och Dorotea bestämmer.

Så den 6:e februari får vi se vilket väder vi får dom kommande 7 veckorna. Hoppas innerligt att det hon bjuder på fint väder utan snö. Det finns snart ingenstans att slänga snön längre. 
Men märk väl, jag klagar inte. Tänker som så att nu när vi fått en sådan snörik vinter måste vi få en fantastisk sommar. Tror ni inte det? Det gör jag i alla fall.
Tänker också på all den motion jag får av att skotta. Det blir en del steg varje gång och sammantaget blir det en hel del på en vecka.
Dagens resultat.
 
 
Inte mycket men med tanke på att det bara innehåller stegen för snöskottning så är det riktigt bra.
 
Nu till något helt annat. Jag får ibland förmånen att vara testpilot för Smartson och denna gång gällde det Green Giant majs på burk. Älskar den även om den kanske inte är det bästa enligt vårt kostschema men lite i en sallad tror jag inte skadar.
Testbilden innehåller sallad och grillad kyckling som blev mums tillsammans. 
 
 
Och på tal om mat så gjorde jag en fantastiskt god chili-con-carne idag. Förutom det vanliga så slängde jag i lite jalapenos också. Jisses så starkt det blev men nu är jag en som gillar det så det blev super. Sven blev också nöjd och då är allt frid och fröjd.
 
Fröjd hoppas vi på senare ikväll när Timrå möter Vita Hästen. En seger skulle sitta så himla fint. Hoppas hästen skenar så vi får våra 3 poäng. Hihihi.
 
Önskar er en trevlig kväll.
Ta hand om dig och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: