Många steg blir det när man shoppar.

Det är verkligen sant och igår var inget undantag. Vi var till Sundsvall och med alla ställen vi var på blev det en hel del steg.
 
Ni må tro att jag var trött i både ben och rygg efter detta.
 
Vi startade hemifrån strax före 09.00 och landade i Sundsvall 10.15. Hade då stannat på 7eleven i Nacksta för en kopp kaffe. Väl i stan var första stoppet hos optikern där Sven hämtade sina glasögon. Efter det gick jag till tandläkaren Cecilia Skånvik och hämtade min vinst. Ett par jättefina ljusstakar. 
 
 Dessa kommer jag inte använda själv utan dom blir en present till en som jag vet väldigt gärna vill ha dom. 
Efter det drog vi till DollarStore där jag skulle ha tag på en speciell grej jag fått tips om i gruppen CrockPot men den fanns ju naturligtvis inte. Det gjorde inte så mycket för jag hittade naturligtvis en hel del annat att fylla varukorgen med.
Efter det blev det nästa affär i samma hus, nämligen Citygross. Där fick vi tag på lite fint kött som alltid. Tyvärr hade dom ingen billig fisk.
Efter det blev det att åka till Birsta där vi först intog en lunch. Därefter skickade jag iväg Sven att ströva själv så jag fick göra som jag ville. Hade planer att hitta någon snygg tröja/blus men som alltid när man har möjlighet hittar man inget. Nåja, några grejor blev det i alla fall. Lite småplock här och där.
Efter det strålade Sven och jag samman igen och tog en fika och därefter fortsatte shoppingen för det gemensamma hushållet, dvs mat.
Jo men jag tittade ju in en snabbsväng på IKEA också och fick tag på en ny dörrmatta och den förvaringsbox jag ville ha.
Efter allt detta var gjort åkte vi iväg och tankade bilen och käkade middag. 
Dagen avslutades med hockey. Vi var och såg Timrå´s möte med Troja/Ljungby. Trodde vi skulle få åka hem med svansen mellan benen och en massa varför men tack och lov så lyckades dom ta hem segern. Men det behövdes både förlängning och straffar innan det var klart.
Vi var hemma strax efter 22.00 och efter att allt plockats in och fördelats i mindre förpackningar hällde jag upp ett glas vin och satte mig framför teven en stund. Döm om min förvåning när klockan rusade iväg och helt plötsligt var den 01.00. 
Helt nöjd med dagen så jag gick och la mig med gott samvete.
Idag står inte så mycket på schemat. Ska försöka fli undan lite katthår och sedan i eftermiddag/kväll ska vi fira mågen Peters mamma som imorgon fyller 70 år. Så himla roligt och vi kommer bli en hel del som åker dit.
Med detta önskar jag er en härlig dag och vädermässigt är den det här i alla fall. -10 grader och sol.
Ut och njut av naturen och varandra.
Kram.

Kommentera här: