Middag = tågolycka!

Ja det är väl vad man skuille kunna kalla gårdagens middag för. Jisses så mycket tokigt det blev. 
Hade fått ett tips av Anette och tänkte prova det igår. Smördegsinbakad kassler med vitlöksost och ananas. Jammi tyckte jag när jag hörde och såg det, hon hade lagt ut bild på fb. Köpte kassler, smördeg och ananas. Till saken hör att jag aldrig gjort något smördegsinbakat tidigare. Då jag är en sådan som helst ska recept till allt jag gör fattar jag inte varför jag inte tog fram ett recept på smördegsinbakning. Nä men nu skulle tanten vara duktig. Hahahaha, det sket sig kan man säga. Om jag läst ett recept hade jag fattat att man inte tar fram smördegsplattorna dryga 6 timmar innan dom ska användas. Ni kan ju säkert se framför er hur 4 smördegsplattor som låg tillsammans för upptining såg ut när det var dags att använda dom. Oh my good säger jag bara men skam den som ger sig. Det är väl bara att kavla ut dom till en enda stor. Hahaha, jo visst men har lite utrymme på bänken så den blev inte riktigt som jag tänkt. Nåja, skar upp i 8 bitar för jag hade så många kasslerskivor. Här kommer den delen som innebar att maten såg ut som en tågolycka. Det ska ju vara fint ihopnypet över kasslern men vad tror ni hände med mina. Jo för det första blev det bara 4 inbakade för ni ska ju inte tro att jag gav mig. Nä, tjurig som synden. Normala människor hade slängt skiten i soporna och bara stekt kasslern som vanligt men inte den här tanten. Använde således bitarna till en botten och ett lock och tyvärr blev det lite över på sidorna. Där hade jag ju kunnat skära av och använda till kanske en skiva till. Nä men varför göra något rätt när man redan var så på fel väg. 
För att göra en lång historia kort så blev det alltså 4 inbakade, på mitt vis, och resten stekte jag som vanligt.
Kan i alla fall säga att kombon med vitlök, ananas och kassler inbakad smakade fantastiskt gott. Att det sedan såg ut som en tågolycka var väl skit det samma. Hur ser det ut dit det kommer? :) 
Middagen i kombination med lunchen, kebabtallrik med vitlöksdressing, blev ingen hit för min mage. Baccelusker i magen som gjorde att jag vaknade mitt i natten och fick byta i sängen. Säger inte mer för ni kan själva räkna ut vad som hände. Så jäkla sorgligt och nattsömnen var ju förståss förstörd. Tog några hela vitkorn och gick och la mig igen och efter mycket om och men somnade jag igen.  Får se om jag klarar mig idag, vilket jag hoppas. Detta är inte något jag gillar.
Nu har vi en ny dag och en ny vecka som man kan göra något bra med. Till att börja med ska jag försöka få i mig lite kaffe och se vad som händer.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig och varandra. 
Kram.

Kommentera här: