Nära skjuter ingen hare.....

Kom bara till kön i Ring så spelar vi. Inte ofta mina slutsiffror kommer upp och när dom gör det händer detta. Nåja, blev inte alltför ledsen utan konstaterade bara att det inte var min tur just nu.
Kanske lika bra då jag inte hade förberett vilken låt jag ville höra och då hade kunnat bli vad som helst. Men hade en tanke att få höra Kikki Danielsson med Papayacoconut. Precis vad jag föredrar nu istället för kylan. -24,4 grader inte roligt. Men som jag sagt tidigare så är det vinter och det är januari och då ska det vara kallt. Bara gilla läget och njuta av solen som skiner så vackert ute. Hade det varit varmare hade jag satt mig i en snödriva och bara njutit. Får vänta lite med det till det blir mildare. Men tänk en solig dag med en kopp varm choklad och limpmackor med korv på och få avnjuta det i en härlig snödriva. Det är njutning det.
 
Njutning är det också att jag snart ska stoppa i mig lite lunch. Rester från gårdagens middag som blev tacos. What? Ja men det var ju fredag. Hihihi.
 
Efter det ska vi åka till Christoffer och stöka undan julen för honom. Är ju tjugondaknut och då ska julen ut. Själv gjorde jag det direkt efter nyår. Första gången det blev så tidigt för jag brukar normalt vänta till denna dag.
 
Denna dagen ett liv! Ja idag ska vår crock-pot väckas till liv och leverera dagens middag. Ska göra kotletter i den så får vi se vad det blir av det. Fick ett tips på fb-sidan som jag ska testa. Fick också ett tips på kassler från Annette som ska testas. Den är inbakad med vitlöksost och ananas och det kan ju inte bli annat än toppen.
 
Nä nu har jag surrat så mycket om mat att snålvattnet rinner. Bäst att göra ordning en lunchtallrik.
 
Ha det så gott.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: