Naturlig träning!

Vad svamlar hon om nu då? Ja men det är väl självklart. Träning i naturen = naturlig träning. Svårare än så är det inte. Vad menar jag då? Jo x antal steg x antal skyfflingar snö och x antal överkroppsrörelser det blev min dagliga träning. Ja jag vet att jag är lite knäpp men det bjuder jag på. 
 
Det är helt otroligt att det kan bli så mycket på så liten tid. Tog mig cirka 50 min och som tack kom grannen och tog den nedersta biten med traktor. Han kanske tyckte synd om mig som bara gick där och skottade med skyffeln. Men tacksam är jag i alla fall även om det innebar lite mindre träning för mig.
Ja man ska som sagt ta tillvara alla tillfällen. Det har jag gjort idag genom att träna ute och samtidigt njuta av att kroppen fick sig en dustning. Ja, jag njöt faktiskt hur otroligt det än kan låta. Största anledningen till det var att det var skönt ute och ingen snöstorm eller -20 grader. Det var vindstilla, inget snöfall och bara -6,7 grader. Kan alltså se tillbaka på denna dag med glädje då jag gjort något nyttigt.
Önskar er en trevlig kväll
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: