Nu är glada julen slut, slut, slut........

Och det känns så skönt. Idag var en perfekt dag att göra detta på. Har legat på -15 grader hela dagen så någon längtan efter uteaktivitet har inte funnits hos mig i alla fall. 
Har gått an hela dagen så nu tyckte jag att en vilopaus var befogat innan det är dags att ställa sig vid spisen och få till någon middag. Tänkte göra biff stroganoff idag och hoppas det går hem hos maken. Jag tycker det är riktigt gott och med en krispig sallad till blir det perfekt.
Perfekt var det tips jag såg på fb som en annan virktokig människa delade med sig av. För varje färdigställt projekt lade hon 10:- kr i en burk. Då hon som jag alltid har en virkning till hands kan det på ett år bli en härlig summa som man då med gott samvete kan lägga på nytt garn. Tyvärr har jag glömt namnet på människan men tackar i alla fall om hon mot förmodan skulle läsa min blogg.
Innan jag körde igång med att stöka undan julen gjorde jag lite spanska övningar. Milda matilda så mycket som blev fel. Men å andra sidan har jag inte övat så mycket heller så får skylla mig själv. Har nu lovat mig själv att köra en timme per dag så ska det nog till slut fastna så jag kan prata när vi nästa gång kommer till Gran Canaria.
Har också startat med att se dagen mer positiv och känna glädje. Inte gått många dagar än och ett beteende tar, enligt experter, ca 20 dagar att ändra så än är jag inte i hamn. Men skam den som ger sig, det ska bara fungera. Allt blir så mycket lättare om man kan skratta och vara glad. Visst kan en del gå på tok i alla fall men då är det bara att inse att det var någon mening med det också och så börjar man om igen. Attraktionslagen funkar men tar tid att lära sig. Snart kör en fortsättningskurs igång som Cecilia Kärvegård har och den ser jag verkligen fram emot. Där kommer jag får ännu mer hjälp och massor av tips och råd. Blir du nyfiken finns det en grupp på fb som heter Attraktionsakademin som du kan kolla upp.
Nu ska jag kolla lite nya virkmönster :) Måste ju ha ett nytt projekt när det jag håller på med nu är klart. :)
 
Ha en fortsatt trevlig dag och kväll.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: