Ögonkoll

Ja igår var det dags för Sven att göra en koll på sina ögon. Då han har diabetes görs dessa kontroller med jämna mellanrum och som sagt igår var det dags. Det blev således en tripp till Sundsvall och Specsavers. Blev också att han beställde glasögon för dom billiga läsglasögonen är inte längre till hjälp. Blev två par då man fick ett par på köpet. Innebär att han kan ha ett par på jobbet och ett par hemma. Ja ni, åldern tar ut sin rätt även på honom. :)
Efter det blev det ett besök på Birsta City och lite småshopping. Lunchen intogs på Birstabaren och jag åt något som det var läääääänge sedan jag åt. Isterband med stuvad potatis. Jisses så gott det var. Jag ska ju inte äta potatis och definitivt inte stuvad men man måste ju få unna sig ibland. Eftersom det var så gott har jag absolut inget dåligt samvete utan jag njöt i fulla drag.
 
Nu till något helt annat. Vi hade planer på att sitta uppe och se JVM som började kl 22.00 men vi var båda så trötta att vi slog igång teven i sovrummet och lade oss i sängen för att kolla. Vad hände? Jo men se jag somnade väl innan det ens gått en minut. :) Gick ju bra ändå utan min coaching då vi vann. :) Finalen kommer vi nog inte se då den går inatt men hockey blir det ju ändå ikväll då Timrå spelar och det ska vi absolut kolla på.
 
Oh glömde ju berätta vilken fin bukett blommor jag köpte igår. Gillar den här tiden på året när man kan köpa tulpaner i varierande färger. Det var också det jag gjorde och har nu en fin bukett på hallbyrån.
 
 
Rosa, orange, gula och vita är det i buketten. Får se nu hur länge den står. Har funderingar på att prenumerera på en veckobucket då blomsterhandlarna brukar köra igång med det den här tiden. Vore väl inte dumt att varje vecka få en fräsch bukett att ställa fram.
 
Fräscht ska det bli snart genom att jag ska dra några varv med snabeldraken och svabba golven. Tänkte katterna skulle få en lugn stund till innan jag drar igång. Dom är inte särskilt förtjust i dammsugaren. För Sixten går der bra men Zingo drar som en avlöning ner till källaren och gömmer sig där. 
 
Efter det är gjort och jag fått vila en stund blir det till att skotta snö. Har kommit några cm och om Sven ska komma upp med bilen behöver jag få undan det. Vi hade liiiite problem igår när vi kom hem från stan. Jag fastnade och tog mig inte upp. Klantig? Ja kanske men inte alltid lätt när det bara är allrounddäck på bilen, så det så.
 
Nä nu får det bli en kopp kaffe så jag önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: