Tjejkväll

Vilken fantastiskt härlig och rolig kväll vi hade igår. Vi är några tjejer som träffas en gång i månaden och äter och dricker gott. Vi har också utlottning av vin och lite annat gott drickbart. Var och en tar med sig en flaska vin och sedan lägger vi 50 kr i en pott som används till att köpa några flaskor likör, whisky eller annat gott som sedan lottas ut. Varje gång är det en som vinner storpotten (9 flaskor vin) och som är den som nästa gång bjuder på mat och dryck. Vi har så himla roligt och igår var inget undantag. Vi var hos Carola som bjöd på en fantastiskt god kräftsoppa med vitlöksbaguette till. Chaufförerna drack mineralvatten och vi andra Prosecco till det. Till dessert blev det något som jag naturligtvis inte kommer ihåg namnet på men tror det var en pannacotta. Gott som attan var det i alla fall. Efter det blev det kaffe och kaka och skratt, skratt, skratt, skratt. Alltså vi har så himla roligt.
Gissa vem som vann storpotten? Jo men se det var ju jag och den 14:e februari är det min tur att bjuda. Ska bli så roligt och det är ju tur att jag har nästan en hel månad på mig att klura ut vad jag ska göra. Är ju ingen mästerkock så jag kommer få surfa på recept som kan hjälpa mig. Är det någon av er som läser min blogg som har några idéer så tar jag tacksamt emot dom. En tanke jag har är att få in hjärtan då det är alla hjärtans dag men vi får se.
Nu till något helt annat. Jag har antagit en utmaning att under en veckas tid inte gnälla eller klaga men nu går det inte längre. JAG VILL INTE HA MER SNÖ. Det räcker nu. Har ju ingenstans att lägga den längre. Den enda trösten i det hela är att jag får motion när jag måste skotta flera gånger om dagen. Behöver inte åka till gymmet den här veckan i alla fall. Snö gör det jobbet åt mig. Det virvlar och yr utanför fönstret och driver igen. Lyckades i alla fall igår få undan så Sven kom upp med bilen. Idag får jag göra samma sak för det är nästan lika mycket snö nu att skotta bort som igår.
Så där ja, nu har jag klagat och gnällt färdigt. Nu ska jag ha kul och vara lat som Cecilia har rekommenderat. Denna fantastiska människa som får en att må så himla bra och kommer med så kloka råd. Det är tack vare henne som jag tar mig igenom dagarna mycket gladare och positivare än jag någonsin tidigare gjort. Fortfarande har jag en lång väg kvar innan det är fullkomligt men med lite god vilja så går det. Att må bra och ha kul är ju så himla underbart. Att känna glädje istället för oro och ångest är fantastiskt.
Med detta önskar jag er en härlig dag Om du känner dig lite illa till mods så tänk på något roligt en stund så ska du se att allt känns mycket bättre.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: