Vad kännetecknar att man blivit gammal?

Kan vara många saker och kan börja i olika stadier i ens liv. Tror aldrig att jag kommer bli gammal i sinnet för jag känner mig oftast ung utom ibland när man ska kliva ur sängen för då känner jag mig som 90.
 
Som sagt finns det många saker som man gör när man blivit "gammal" För mig innebär det att jag numera skiter i vad andra tycker och tänker om mig. Gilla mig eller dra är numera min devis. En annan sak jag upptäckt är att jag börjat tänka på att klä mig varmt när jag ska gå ut. Ja missförstå mig rätt nu för så klart har jag alltid haft det för säsongen behövliga förutom en sak. MÖSSA. Har aldrig varit en mössmänniska och trodde aldrig jag skulle bli det heller. Nu kan man tydligen ändra sig och det är precis vad jag gjort. Jag passar inte i mössa men jisses så skönt att ha när det är flera minusgrader ute. Jag gjorde en klar igår, virkad, efter ett mönster från @virklust och använde restgarn från det jag virkat till mitt kommande barnbarnsbarn. Denna mössa var skitlätt att virka och kommer värma min skalle när jag går på mina promenader.
Mamma ser mig säkert nu från himmelen och skrattar. När jag var ung var mössa något jag bara hade på huvudet så länge mina föräldrar såg mig. Sedan åkte den i väskan där den fick ligga tills det var dags att närma sig hemmet igen.
Ja det är väl tur att man kan förändra sig och i det här fallet är det ju till det bättre. Varför frysa när man inte behöver? Vi har ju också en par månader kvar då det kan bli riktigt kallt. 
Så klä dig varmt när du går ut och det är kallt.
Skit i vad andra tycker och tänker om dig.
Ta dagen som den kommer.
Se fram emot att bli "gammal"
VAR GLAD
 
Tack för mig och ha nu en underbar dag.
Kram.

Kommentera här: