Veckans utmaning!

Kan ni tänka er att inte gnälla eller klaga i en hel vecka? Det är svårt då det finns så mycket att anmärka på men jag lovar att det går. Visserligen stapplande men jag är helt säker på att när veckan är över så ser jag ljusare på allt.
Detta tackar jag Cecilia Kärvegård och Attraktionslagen för. Att få in ett helt nytt tänk är så härligt och man mår ju så mycket bättre av det.
Som idag t ex då vi har riktigt kallt -22,7 grader. Men det finns dom som har det värre. Detta är inget man kan göra något åt då det är vinter och januari och då brukar det vara kallt. Det är ju bara så det är så gilla läget och tänk på något roligt istället. Det går för det är jag ett levande bevis på. Tant negativ håller på att bli tant positiv. Yes!
 
Nu till något helt annat. Jag har ju numera all tid i världen att göra precis vad jag vill och det gör jag verkligen. Igår t ex startade jag ett nytt virkprojekt som kommer ta låååååång tid så jag kommer varva med andra projekt. Ska nämligen försöka, nej jag ska virka ett överkast av rutor. Kommer behövas en hel del så ni förstår kanske när jag säger att det kommer ta lång tid. Mönstret har Anna gjort och ni hittar till henne här En snygg och enkel ruta och med dom färger jag valt kommer det med all sannolikhet bli kanon till vår säng.
 
 
Har också satt upp tid för studier då jag så gärna vill lära mig mer spanska. Fick hem nya böcker häromdagen och nu lägger jag in en timmes studier/dag. Har valt att lägga det på morgonen då jag har lättare att få det att fastna i "hårddisken" som annars senare på dagen är full av både tok och en massa idéer.
Idéer ja? Just nu sitter jag och funderar på att förnya bloggen. Blev så inspirerad av min kusin Bea som gjort just detta. Kan ju aldrig vara fel och kanske, kanske kan det locka fler läsare till den. Vi får se vad som händer.
Det som händer nu är att kaffekoppen ska fyllas på så jag önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
 

Kommentera här: