Vilken underbar dag.

Några minusgrader och strålande sol. Detta gjorde snöskottningen lättare och samtidigt fick jag en massa D-vitaminer och även motion.
 
Det blir några steg även om man inte tycker det. Mådde så gott efter det var gjort och kaffet smakade sååååå gott efteråt.
Vet ni vad? Jag har inte virkat något på hela dagen. Avslutade ett virkprojekt bara som jag hade lite slutfinish på. Förutom snöskottning har jag bara ägnat mig åt mig själv. Snacka om lat men det har Cecilia (Attrakgionslagen)sagt att man ska göra och jag är ju inte sen att nappa på det. Hihihi.
Har gjort något för både Sven och mig idag. Bokat boende på Gran Canaria och vi åker den 1 oktober och ska bo på Santa Clara. Ett risktagande då vi bott där en gång tidigare och fick en bungalow som var totalt isolerad från andra. Murliknande omgärdat men jag är numera optimist och tror det kommer bli kanon. Hade preliminärbokat en lägenhet men hittade detta till samma kostnad och då är det ju klart att det fick bli det. Känns bättre att bo i en bungalow än i lägenhet. Mycket friare tycker jag.
Nu ska jag ladda för hockey. Timrå möter Björklöven borta och jag hoppas innerligt att dom tvålar dit Löven ordentligt.
Så med detta önskar jag er en trevlig kväll.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: