Vilket kalas det blev.

Ja det blev verkligen ett härligt kalas igår för Monica. Vi samlades hemma hos Peter och Monica och åkte sedan i karavan hem till Monica. Det var jag, Sven, Christoffer, Peter, Monica, Jessica, Jocke, Robert, Matilda, Els-Marie, Åke, Lennart, Marianne och Carola. Ni må tro att hon blev lite chockad när vi droppade in alla men otroligt lycklig. Minen när hon såg att Els-Marie och Åke var med är obetalbar. Synd bara att man inte filmade det. :)
Vi hade alla var och en bidragit till presenten som blev kontanter då hon önskat sig det för att kunna resa någonstans. Det blev en nätt summa och hon blev så lycklig när hon öppnade kortet med alla pengarna. Så härligt att få vara med om detta och vi hade en fantastiskt rolig kväll. Det bjöds på smörgåstårta, kaffe och tårta, vin, likör, shots och en massa skratt. Magen fick verkligen motion i form av alla skrattattacker.
Tyvärr så gjorde ju jag bort mig och blandade för mycket dryck så mådde inte så bra när vi kom hem. Men är huvudet dumt får kroppen lida och det är bara att ta nya tag och lägga det åt sidan.
Blir således en lugn dag idag där soffan får bli min vän och därför blir det ett kort inlägg nu. Kommer kanske ett senare när jag känner mig lite piggare. :) 
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.

Kommentera här: