Jag är inte särskilt fotbollsintresserad men.....

måste erkänna att visst är det lite pirrigt just nu. Det är nu en timme kvar till avspark och jag förstår er som är intresserade att det nu pirrar ordentligt i magen.
Tänkte jag skulle slänga in ett inlägg nu för sedan är det inte många som kollar runt på sociala medier. Hihihi.
Har idag upplevt det underbaraste man kan göra. Har träffat mitt barnbarnsbarn Walter och fått kelat, pratat och skrattat med och åt honom. Han har visat att hans tunga är längre än sin mormors. Hihihi.
Blir så full av underbar energi och en otrolig kärlekskänsla varje gång jag träffar honom. Men kan man annat? Han är ju världens underbaraste.
Så här glad blev han när vi pratade om fotboll. Han ska också kolla det tillsammans med sina "kompisar" och ja han har matchtröja.
Ja men vi tar väl och laddar för matchen då och håller både tummar och tår att det går vår väg.
Önskar er en underbar eftermiddag/kväll.
Ta hand om varandra.
Kram.

Framtiden börjar idag, inte imorgon.

Och det är så fantastiskt
Just nu håller jag på att bygga upp min egen business och det är så otroligt mycket att lära. Inte betungande men märker ju att vissa saker blir lite åsidosatta, som bloggen t ex. Nu ska nog det bli bättre då mindre och mindre tid går åt till att lära. 
Om ni kollar under länkar i bloggen så hittar ni min alldeles egna webbutik. Välkommen in och kolla.
 
Jag njuter i fulla drag och tycker mitt nya liv är så otroligt härligt underbart. Får göra något roligt och träffa fantastiska människor. Så mycket positivitet och peppning att jag blir alldeles överväldigad.
Detta kommer hjälpa mig mot mitt mål och mina drömmar
Om du får en möjlighet, tveka inte utan ta chansen.
MAN BLIR ALDRIG FÖR GAMMAL FÖR ATT PROVA NÅGOT NYTT
 
Önskar er en fantastiskt underbar dag.
Ta hand om varandra.
Kram