Men nu var det länge sedan ni hörde något från mig

så nu är det verkligen på tiden att ni får en uppdatering.

Det är viktigt att finna en lucka i livet och fylla den med något som gör en glad. Då tänkte jag på er mina kära vänner. Hoppas att ni har det bra och en del av er kanske har semester och andra har säkert redan haft sin. Vad ni än gör hoppas jag er tid fylls med glädje.

Jag har haft så oerhört roligt sedan ni senast hörde från mig och kommit i kontakt med så fantastiska människor och lärt mig massor. Mycket har jag fortfarande kvar att lära men "learning by doin" är ett koncept jag numera lever efter för som denna härliga tjej säger

 Med den inställningen kommer man långt och lär sig mycket. Tänk om alla tordes tänka så då skulle många finna möjligheter och våga ta dom. Idag är många rädda att prova något nytt. Men varför ska man vara det. Man vet ju aldrig vad som väntar runt hörnet. Det kan vara ditt livs chans som kan förändra ditt liv totalt. Jag är så oerhört tacksam idag att jag tog möjligheten när den dök upp utan att tveka. Den har idag gett mig så oerhört mycket positivitet, glädje och vänskap för livet och jag njuter varje dag.
Imorgon ska jag och min man Sven njuta ordentligt för då ska min yngsta systerdotter Anneli gifta sig med sin Henke. Så jag ser fram emot det och näsdukar är införskaffade för jag misstänker att det kommer en och annan tår då jag är så blödig. Jag lovar uppdatera er med bilder.
Till veckan ska jag ordna en lucka att fylla med mitt barnbarnsbarn Walter som jag inte träffat på ett bra tag. Har haft en elak förkylning som stoppat det men nu är den borta och då ska det snusas så det står härliga till.
Nu ska jag förbereda inför eftermiddagens möten som jag hoppas ger mycket.
Önskar er alla en fantastiskt härlig dag.
Ta hand om varandra och DU: ta chansen om du får den.
Kram