Men nu var det länge sedan ni hörde något från mig

så nu är det verkligen på tiden att ni får en uppdatering.

Det är viktigt att finna en lucka i livet och fylla den med något som gör en glad. Då tänkte jag på er mina kära vänner. Hoppas att ni har det bra och en del av er kanske har semester och andra har säkert redan haft sin. Vad ni än gör hoppas jag er tid fylls med glädje.

Jag har haft så oerhört roligt sedan ni senast hörde från mig och kommit i kontakt med så fantastiska människor och lärt mig massor. Mycket har jag fortfarande kvar att lära men "learning by doin" är ett koncept jag numera lever efter för som denna härliga tjej säger

 Med den inställningen kommer man långt och lär sig mycket. Tänk om alla tordes tänka så då skulle många finna möjligheter och våga ta dom. Idag är många rädda att prova något nytt. Men varför ska man vara det. Man vet ju aldrig vad som väntar runt hörnet. Det kan vara ditt livs chans som kan förändra ditt liv totalt. Jag är så oerhört tacksam idag att jag tog möjligheten när den dök upp utan att tveka. Den har idag gett mig så oerhört mycket positivitet, glädje och vänskap för livet och jag njuter varje dag.
Imorgon ska jag och min man Sven njuta ordentligt för då ska min yngsta systerdotter Anneli gifta sig med sin Henke. Så jag ser fram emot det och näsdukar är införskaffade för jag misstänker att det kommer en och annan tår då jag är så blödig. Jag lovar uppdatera er med bilder.
Till veckan ska jag ordna en lucka att fylla med mitt barnbarnsbarn Walter som jag inte träffat på ett bra tag. Har haft en elak förkylning som stoppat det men nu är den borta och då ska det snusas så det står härliga till.
Nu ska jag förbereda inför eftermiddagens möten som jag hoppas ger mycket.
Önskar er alla en fantastiskt härlig dag.
Ta hand om varandra och DU: ta chansen om du får den.
Kram

Jag är inte särskilt fotbollsintresserad men.....

måste erkänna att visst är det lite pirrigt just nu. Det är nu en timme kvar till avspark och jag förstår er som är intresserade att det nu pirrar ordentligt i magen.
Tänkte jag skulle slänga in ett inlägg nu för sedan är det inte många som kollar runt på sociala medier. Hihihi.
Har idag upplevt det underbaraste man kan göra. Har träffat mitt barnbarnsbarn Walter och fått kelat, pratat och skrattat med och åt honom. Han har visat att hans tunga är längre än sin mormors. Hihihi.
Blir så full av underbar energi och en otrolig kärlekskänsla varje gång jag träffar honom. Men kan man annat? Han är ju världens underbaraste.
Så här glad blev han när vi pratade om fotboll. Han ska också kolla det tillsammans med sina "kompisar" och ja han har matchtröja.
Ja men vi tar väl och laddar för matchen då och håller både tummar och tår att det går vår väg.
Önskar er en underbar eftermiddag/kväll.
Ta hand om varandra.
Kram.

Framtiden börjar idag, inte imorgon.

Och det är så fantastiskt
Just nu håller jag på att bygga upp min egen business och det är så otroligt mycket att lära. Inte betungande men märker ju att vissa saker blir lite åsidosatta, som bloggen t ex. Nu ska nog det bli bättre då mindre och mindre tid går åt till att lära. 
Om ni kollar under länkar i bloggen så hittar ni min alldeles egna webbutik. Välkommen in och kolla.
 
Jag njuter i fulla drag och tycker mitt nya liv är så otroligt härligt underbart. Får göra något roligt och träffa fantastiska människor. Så mycket positivitet och peppning att jag blir alldeles överväldigad.
Detta kommer hjälpa mig mot mitt mål och mina drömmar
Om du får en möjlighet, tveka inte utan ta chansen.
MAN BLIR ALDRIG FÖR GAMMAL FÖR ATT PROVA NÅGOT NYTT
 
Önskar er en fantastiskt underbar dag.
Ta hand om varandra.
Kram