En vacker tjej med en vacker klänning

Har ju alldeles glömt att visa er den fina klänning jag virkat till @jeanettehägglund. Visst blev hon vacker?
 
Färgen passar henne underbart.
Har gjort en till mig själv också i turkos men dom bilderna kommer senare.
Inte mycket tid jag tar mig nu med virkning då jag håller på att bygga mitt drömliv. Sitter och jobbar nästan hela dagen så snart ska det nog ge ordentligt resultat. Alla barn i början och jag lär och lär och lär och lär. Är så oerhört mycket roligt att lära sig så jag vill aldrig sluta.
Nu ska jag snart medverka i ett webinar så jag önskar er en härlig fortsättning på kvällen.
Ta hand om varandra.
Kram.

WOW! Vilken helg jag har varit med om. SUMMERPARTY!

Sitter nu och försöker summera det jag varit med om i helgen. Hur ska jag få ner alla intryck och fantastiska föreläsningar och alla fantastiska människor jag mött så enkelt som möjligt. Det är näst intill en omöjlig uppgift men jag ska göra mitt bästa.
Bilden är lånad så jag hoppas att jag inte trampar någon på tårna när jag lägger ut den.
 
Nåja, detta är vad jag har varit på i helgen. Forever´s Summerparty i Mölndal. Bilden är från trädgården vid huvudkontoret där hela partyt hölls. Vi var totalt ca 2.500 personer från Skandinavien och en fantastisk tillställning. Underbart glada och positiva människor så jag gick med ett leende på läpparna hela helgen. Alltså vilken lisa för själen att bara känna glädje och må gott. Jag skulle vilja med ord beskriva för er hur jag mådde men det är omöjligt. Ni får helt enkelt tro mig när jag säger att det är bland det mest fantastiska jag har upplevt någonsin.
Mitt huvud är just nu så fullproppad med upplevelser, idéer och minnen så det behövs nog en defragmentering av hjärnan.
Att försöka landa i vardagen är just nui inte så lätt men samtidigt gör det den så mycket härligare ett tag.
Jag vill börja med att tacka min sponsor Karin Wilson som bjöd med mig på detta. En helt fantastisk människa som jag connectade med vid första samtalet. Utan henne hade detta aldrig hänt. Sedan har vi Johanna Hallaoui, som är Karins sponsor, en fantastiskt entusiasmerande människa. Stort tack också till er andra i teamet, ingen nämnd och ingen glömd.då det är många namn att hålla reda på och jag och namn är ingen bra kombo. Hihihi.
Jag har konstaterat nu att jag inte kommer kunna göra detta Summerparty rättvisa genom att i detalj berätta om det utan istället visar jag lite bilder och så får ni själva bilda er en uppfattning. Kan nämna vilka föreläsare vi hade i alla fall. Dom var Olof Röhlander, Ulf Oscarsson, Bodil S Jörgensen (en av mina favoriter), Anette Svanstrand (en annan av mina favoriter), Ragnhild Dahle och Magnus Adlercreutz  och vår Country Manager Fredric Alerstam. WOW WOW WOW är nog det bäst ord att summera det hela med.
 
 
 
Att dessutom få bli underhållen av LaGaylia Fraizer är inte fy skam. 
Men det som jag är mest stolt över är att jag fick gå upp på scen och motta gratulationerna för mitt första steg på karriärstegen.
 
Är den inte vacker? Nu är det bara att klättra vidare. Finns många steg att ta så nu blir det till att jobba hårt.
Vet inte om jag kunde förmedla hela helgens känsla för er men det är i alla fall en helg jag kommer leva länge på och som har gett mig så otroligt mycket både när det gäller kunskap och vänskap.
Önskar er nu en helt underbar måndag.
Ta hand om varandra.
Kram.

Jag gjorde en visionboard

Något jag skulle ha gjort för länge sedan.
 
Den ska få mig att få bättre vibrationer mot mina mål och önskningar. 
Har hittat ett favorituttryck IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT. Det är ju verkligen så. Man kan få nästan allt man drömmer om. En del behöver man jobba sig till, eller rättare sagt så måste man väl det med allt. Men vad gör lite jobb om det ger utdelning.
Idag kommer jag sitta ganska mycket vid datorn och göra lite jobb som ska ta mig närmare mitt mål. Sedan behöver jag planera vilka kläder jag ska ha med mig till helgen. Åker till Göteborg och det ska bli såååå underbart att få träffa alla som jag bara har kontakt med på fb och messenger. Framför allt ska det bli härligt att få träffa min coach IRL. Vi connectade direkt vid första samtalet och jag känner fortfarande likadant. Ser verkligen fram emot denna helg. Lite jobbigt, om man nu ska klaga lite, att tåget går redan 05.00 från Sundsvall. Det innebär att jag måste åka strax före 04.00 hemifrån. Men jisses, jag kan ju slumra till lite på tåget.
Slumra får jag inte göra nu utan fylla på kaffekoppen och sätta igång med arbetet.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om varandra.
Kram.