12 år sedan

du lämnade oss pappa och detta bara 5 månader efter mamma gjorde det. Saknaden är fortfarande stor men jag ser ändå tillbaka på dessa 5 månader med enorm glädje då dom gav mig chansen att komma dig mer nära än jag någonsin varit tidigare. Har alltid varit mammas flicka så att få den här tiden var så härligt. Vi pratade, vi var tysta och vi skrattade tillsammans så tack för det.
Jag vet att ni har det bra och ni sitter säkert just nu och löser era korsord och kanske nickar till emellanåt.
 
Ja kära vänner nu kanske ni förstår varför jag inte är så förtjust i Sveriges nationaldag. En dag som jag egentligen alltid ifrågasatt då jag anser att vi inte har något att fira. Men för mig är den för evigt förknippad med förlusten av mina föräldrar.
Det är märkligt egentligen hur man är som person. Det är som sagt 12 år sedan jag mistade mina föräldrar men jag kan än idag komma på mig själv med att tänka: Ska bara göra det här så ska jag ringa........nä just ja. Finns ju ingen telefon till himmelen. Sorgligt.
 
Nu ska jag inte vältra mig i sorg för hur än det är så hade mina föräldrar ett gott liv och fick många år tillsammans som dom fortsätter med där uppe ovan molnen.
 
På tal om moln så har vi dom på himmelen idag och inte speciellt varmt även om det är några grader varmare än igår. Tackar ändå för det då jag lättare kan komma igång med städningen som är sååååå nödvändig. Har dessutom äntligen kommit mig för att ringa veterinären. Det är dags för den årliga friseringen av Zingos päls. Alltså jag kan inte begripa att hans päls ska bli så tovig. Och nu säger vän av ordning. Men kamma honom då! Ja men se det är lättare sagt än gjort då han så fort man tar fram sax och kam ser misstänksamt på en och är verkligen på sin vakt. Ibland händer det att vi får ta en omgång på honom men alltid på hans villkor. Gillar han det inte drar han som en avlöning och är borta ett bra tag. Så ni förstår att det är inte lätt att trimma en katts päls om den inte är med på noterna.
Noter ja. Kanske ska göra en spellista att köra när jag drar runt snabeldraken. Hur som helst önskar jag er en underbar dag.
Ta hand om varandra
Kram
 

Kommentera här: