Dansa min docka.....

medans du är unger. Ja nånting sånt går väl texten. Igår önskade jag att jag var "ung". Konstaterade att kopplingen mellan hjärnan och mina fötter är alldeles för lång. Är det någon som vet av någon bra skarvsladd?
 
 
(Bilden är lånad)
Nä men skämt åsido. Det gick väl inte så jättebra med alla stegen igår men himla roligt var det. Vi dansade Jive, Salsa, Tango och Linedance. Ett tag trodde jag att jag skulle lägga krokben på mig själv. Framåt, bakåt, till höger, till vänster, hopplasteg, saxsteg i sidled mm mm. Alltså hur svårt ska det va? Trodde i min enfald att jag kunde dansa någotsånär men hade FEL. Tur att det är två gånger kvar så kanske någon av danserna sitter. Min dröm om att få vara med i 
har jag helt lagt åt sidan och jag är såååå imponerad av dom som deltar i det programmet. I och för sig får dom lite mer tid på sig än vad jag får. Jag har en timme i veckan och dom har väl minst 20 timmar. Lite skillnad så kanske, kanske jag skulle kunna få in någon av danserna. Nu är möjligheten till att få vara med i detta program inte stor då jag inte är någon kändis. Men det gör inget för huvudsaken är ju att man har roligt och det har jag i alla fall.
Idag står en heldag hos Susannes hudvård på schemat. Fixa ögonbryn och fransarna så man ser representativ ut när man ska promota Forever. Lite gruvsamt med ögonbrynen då det är 3D-bryn jag ska göra men enligt dom som gjort det förut så gör det inte så ont. Får helt enkelt lita på dom och hoppas på det bästa. Ev kommer bilder i nästa inlägg.
Önskar er nu en härlig dag.
Ta hand om varandra.
Kram.

Kommentera här: