Oh så mycket som hänt den senaste veckan

Och som jag tyvärr glömt att delge er mina kära följare. Det beror helt enkelt på att det är så mycket som surrar runt i mitt huvud nu. Härliga saker och saker att lära mig.
Men jag tar det från början och det blir att berätta för er om hur vi firade midsommar.
Vi var bjudna till Svens syster Mai och hennes man Hasse. Det som var så härligt och roligt var att alla hans syskon var samlade. Det är något som inte händer alltför ofta. Dessutom var deras kusin Desiré och hennes sambo Andy hemma från Schweiz. Så roligt då det inte är så ofta vi träffas. Med var också Mai och Hasses söner Simon och Daniel med sina familjer. Där fick jag en härlig överraskning då det visade sig att Simons svärmor och jag faktiskt känner varandra. Något jag absolut inte hade en aning om och då förstår ni att vi inte träffas så ofta. Det visade sig att Elisabeth, som hon heter, och jag har jobbat tillsammans på SJ´s telefonbokning för mååånga år sedan. Tänk vad liten världen kan vara ändå.
Vi hade en helt fantastisk eftermiddag/kväll med mycket god mat och många skratt. Tyvärr var vädret inte det bästa. Inte så att det regnade men det var lite kallt och blåsigt så det var tur att deras altan är inglasad så det gick absolut ingen nöd på oss. Var bara jag som fick frysa lite då jag har en last som innebär att man måste gå ut. Hihihi.
Här kommer några bilder och tyvärr blev det alldeles för få tagna men bättre än inga i alla fall.
Här är alla samlade vid bordet.
Sedan hade Hasse gjort en speciell tårta till tvillingarna Holly och Lava som är mjölkallergiker.
Visst ser den smarrig ut. Kan meddela att även vi andra fick tårta med grädde och jordgubbar.
Det blev som sagt en härlig dag.
Midsommardagen flöt bara förbi utan att något särskilt hände.
Söndagen däremot då var jag på konfirmation. Mitt yngsta barnbarn Fredrik konfirmerades i Tuna kyrka. En lite annorlunda och härlig sådan. Predikan stod konfirmanderna för och det gjordes i form av ett spel. Så härligt att höra dom. Dom hade också, utan att veta om det, gjort en bön. Förmodligen hade ledarna bett dem skriva olika saker och känslor som dom kunde komma på. T ex vad dom gillar, vad dom inte gillar osv. Ni må tro att vi fick oss ett gott skratt, trots att det var en bön. Men det var så härligt att höra något annat än det vanliga.
Satt lite långt bak i kyrkan så bilderna är inte dom allra bästa.
 
Visst är han vacker?
 
Ja vad har mer hänt då? Jo jag har tagit mitt första steg i min business. Det är såå härligt att få göra det jag vill, när jag vill. Kan man ha det bättre? Nej absolut inte. Att vara platsoberoende och ha jobbet på fickan passar mig alldeles utmärkt och jag trivs som fisken i vattnet. Att dessutom få vara med i ett team med så underbara människor gör ju det hela så mycket härligare. Jag är lyckligt lottad. På många sätt faktiskt och det tog några år för mig att inse det men bättre sent än aldrig.
I måndags började en ny kurs med Cecilia Kärvegård. Ni hittar henne här. Har deltagit i många av hennes onlinekurser och inte gjort varken alla övningar eller utmaningar. Den här kursen däremot var precis vad jag behövde och jag kände direkt att här kommer jag göra allt som hon säger att vi ska göra. Hon är en så fantastisk människa som ger sådan energi att man känner för att hoppa och studsa och ta hela världen i sin famn. Har ni inte provat så kolla in vad hon har att erbjuda och är det så att ni behöver komma underfund med er själva så gå någon av hennes kurser. Dom är inte dyra och dom ger så otroligt mycket.
Jag har denna vecka också börjat planera för hur jag ska jobba och samtidigt få tid över till annat roligt jag vill göra. Nu är ju jobbet så himla roligt men behöver ändå planera så att jag inte försummar Sven. Han jobbar över ikväll och det är ju synd då jag inte har något webinar att delta i men vi får ta igen det imorgon och i helgen.
I helgen ja, då ska vi gå Borgsjön runt. Det är på lördag och man kan gå 10 km eller 19 km. Har ännu inte bestämt vilken sträcka men om Sven får bestämma blir det nog den längre. Har inte kollat vad det ska bli för väder men hoppas att det åtminstone är uppehåll. Är ju inte så bra om det är alltför varmt heller. Vi får se. Det blir nog bra vilket som.
Ja mina kära följare detta var min uppdatering och jag lovar att det inte ska dröja så länge mellan inläggen hädanefter. Har avsatt tid även för det i min planering.
Nu önskar jag er en fantastiskt härlig dag.
Ta hand om varandra.
Kram.

Kommentera här: