Vilken underbar helg vi haft.

Den har varit helt fantastisk både vad gäller trevligheter och väder.
Den började i fredags med att jag var på jobbet och bjöd på tårta. Detta som ett litet tack för gåvorna jag fick på avtackningsmiddagen. Vädret när jag åkte iväg var inte så bra så jag klädde mig därefter. Ha,ha, fick ångra det sedan men det gjorde inget. 
Efter jag varit på jobbet inväntade jag min man för jag skulle bjuda honom på afterwork på Tex Mex. Det blev verkligen lyckat och han var supernöjd. Klagade dock lite att dom "bara" hade halvlitersöl på flaska. Vilket I-landsproblem. Hur som helst var maten toppen. Sven tog en cowboyplate, samma som vi bjöds på vid avtackningsmiddagen. och själv tog jag en Cecarsallad. Snacka om vad mycket mat det var och supergott.
 
 
På lördag drog vi till Sveg för en helg med syster och svåger. Stannade i Ytterhogdal för lunch innan vi drog vidare.
Fantastiskt vacker och vädret var helt underbart som ni kan se.
Väl framme i Sveg så bjöds vi först på kaffe men sedan fick vi en välkomstdrink som smakade superdupergott. 
Det var Pink Platino, spanskt bubbel, med jordgubbar.Riktigt läskande denna varma dag. Därefter helgrillades det fläskfilé och till det bjöds det potatissallad som syrran gjort själv. Den bestod av potatis förståss, tomater, rädisor och haricot verts. Fantastiskt god med dressingen hon gjort som jag inte kom ihåg vad den bestod av. Hihihi.
Vi hade sedan en underbart härlig och rolig kväll där Sven verkligen var i sitt esse. Vi var flera som höjde ögonbrynen ibland och undrade vad han hade druckit. Vi hade ju inmundigat samma men tydligen satte det sig lite annorlunda på honom. Hur som helst så var det härligt då han normalt brukar vara ganska tillknäppt.
Det blev som sagt en härlig kväll och inte alltför sen heller. Vi gick till sängs runt midnatt så söndagen mådde vi riktigt bra. Vädret gjorde också sitt till för vårt mående då det redan vid 8-snåret var 20 grader varmt.
På vägen hem var det naturligtvis ett besök på DollarStore som gällde. Dom hade byggt om i Sveg och fått ett större sortiment så det var härligt att strosa runt. Blev inte så mycket handlat, bara några smådetaljer. Saker man kanske kan vara utan men varför då? Hihihi.
Är så oerhört tacksam för denna helg och allt som just nu händer i mitt liv. Det är inte klokt så mycket underbart som kommer i min väg. 
Om ni också ser er omkring så hittar ni massor att vara tacksam för. Småsaker som man kanske inte tänker på men som verkligen kan få ens värld att kännas helt fantastiskt underbar.
Så ut och upptäck dessa saker och va tacksam.
Livet är till för att njutas, så gör det.
Önskar er en fantastiskt härlig dag.
Ta hand om dig själv och varandra.
Kram.
1 emma:

skriven

oh så mycket gott :)

Svar: Jo men det va ju det. :)
Gunbritt Dahlin

2 Bea:

skriven

Men så trevligt ni verkar ha haft det <3
Jag tror jag har förklaringen till Svens "uppsläppta stil": SÖRPA! Han var nog in i köket och smög ner en kanelbullelängd i drinken *hihi*
Kramizar

Svar: Jo men visst hade vi det och kanske, kanske var det så Sven gjorde. Vi följde ju inte med varje gång han gick in så vem vet hihihiKram
Gunbritt Dahlin

Kommentera här: