WOW! Vilken helg jag har varit med om. SUMMERPARTY!

Sitter nu och försöker summera det jag varit med om i helgen. Hur ska jag få ner alla intryck och fantastiska föreläsningar och alla fantastiska människor jag mött så enkelt som möjligt. Det är näst intill en omöjlig uppgift men jag ska göra mitt bästa.
Bilden är lånad så jag hoppas att jag inte trampar någon på tårna när jag lägger ut den.
 
Nåja, detta är vad jag har varit på i helgen. Forever´s Summerparty i Mölndal. Bilden är från trädgården vid huvudkontoret där hela partyt hölls. Vi var totalt ca 2.500 personer från Skandinavien och en fantastisk tillställning. Underbart glada och positiva människor så jag gick med ett leende på läpparna hela helgen. Alltså vilken lisa för själen att bara känna glädje och må gott. Jag skulle vilja med ord beskriva för er hur jag mådde men det är omöjligt. Ni får helt enkelt tro mig när jag säger att det är bland det mest fantastiska jag har upplevt någonsin.
Mitt huvud är just nu så fullproppad med upplevelser, idéer och minnen så det behövs nog en defragmentering av hjärnan.
Att försöka landa i vardagen är just nui inte så lätt men samtidigt gör det den så mycket härligare ett tag.
Jag vill börja med att tacka min sponsor Karin Wilson som bjöd med mig på detta. En helt fantastisk människa som jag connectade med vid första samtalet. Utan henne hade detta aldrig hänt. Sedan har vi Johanna Hallaoui, som är Karins sponsor, en fantastiskt entusiasmerande människa. Stort tack också till er andra i teamet, ingen nämnd och ingen glömd.då det är många namn att hålla reda på och jag och namn är ingen bra kombo. Hihihi.
Jag har konstaterat nu att jag inte kommer kunna göra detta Summerparty rättvisa genom att i detalj berätta om det utan istället visar jag lite bilder och så får ni själva bilda er en uppfattning. Kan nämna vilka föreläsare vi hade i alla fall. Dom var Olof Röhlander, Ulf Oscarsson, Bodil S Jörgensen (en av mina favoriter), Anette Svanstrand (en annan av mina favoriter), Ragnhild Dahle och Magnus Adlercreutz  och vår Country Manager Fredric Alerstam. WOW WOW WOW är nog det bäst ord att summera det hela med.
 
 
 
Att dessutom få bli underhållen av LaGaylia Fraizer är inte fy skam. 
Men det som jag är mest stolt över är att jag fick gå upp på scen och motta gratulationerna för mitt första steg på karriärstegen.
 
Är den inte vacker? Nu är det bara att klättra vidare. Finns många steg att ta så nu blir det till att jobba hårt.
Vet inte om jag kunde förmedla hela helgens känsla för er men det är i alla fall en helg jag kommer leva länge på och som har gett mig så otroligt mycket både när det gäller kunskap och vänskap.
Önskar er nu en helt underbar måndag.
Ta hand om varandra.
Kram.

Kommentera här: