Babyshower

En av årets höjdpunkter gick av stapeln igår. En babyshower för mitt  barnbarn Jessica som om bara några veckor blir mamma. Alltså så härligt att få överraska henne med detta och överraskad blev hon verkligen. Det var några av hennes kompisar och så blivande mormor, farmor, gammelfarmor och jag blivande gammelmormor som ordnade detta för henne. Vi var hemma hos mormor Monica och hade fantastiskt roligt. Vilka underbara dekorationer dom hade hittat och bordet dignade av allehanda goda kakor men......det som verkligen fick oss att tappa hakan var tårtan. Så underbart vacker så man ville inte skära i den. Den hade gjorts av ett barn till gammelfarmors kompis. Snacka om konstverk. Om ni kollar längts ner i vänstra hörnet så ser ni där en liten baby med stjärten i vädret och en pytteliten fjäril på densamma.
 
 
Förutom den tårtan så var ju  naturligtvis den sedvanliga blöjtårtan också där.
Det blir inga bilder på den blivande mamman på hennes egen begäran och det respekterar jag. Men mina presenter till lilleman, ja för det blir en pojke, kommer här.
 
Filten är gjord i ett garn som jag vann och Olivia Lindström hjälpte mig att få den rektangulär. 
Mössan är Crochet Polar Bear Hat från Repeat after me
Barnvagnsmobilen är från Svarta Fåret
Dom jättesöta kängorna är från Järbo mönster 91034
 
Hon blev så nöjd och framför allt över barnvagnsmobilen för en sådan hade hon kollat på nätet efter. Snacka om att jag lyckades och är så stolt över mig själv.
 
Nu är det bara att vänta på årets nästa höjdpunkt, födelsen av mitt barnbarnsbarn. Som jag längtar och tycker det är såååå låååååångt till den 2 april då det är sagt att det kommer ske. Vi är många som tror att det kommer blir tidigare och kanske det beror på att vi längtar så in i bomben. När än det blir hoppas jag allt går bra och längtar så att få träffa det lilla hjärtat.
 
Önskar nu en härlig söndag.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: