Choose life orongo

 
Bilden är lånad från deras hemsida.
 
Ja vad vill jag säga nu då? Jo igår var jag på ett informationsmöte med just denna stiftelse. En vän till mig Ola Lindström är den som dragit igång det hela och med den äran. Alltså den mannen är verkligen något att ha som förebild. Han är stark, varm, empatisk, härlig, underbar, ja jag skulle kunna använda hur många superlativer som helst om honom. Istället säger jag bara gå in här och läs om detta projekt. När han startade detta var jag absolut inte tveksam till att anmäla mig som fadder. Kände med hela mitt hjärta att det här är rätt och jag blev inte mindre övertygad efter gårdagens möte. 
Jag har varit världsförälder hos UNICEF och det har känst så bra men här känner jag att mina pengar kommer bättre till användning. Owidop, Orongo Widows & Orphans, är som det säger ett hem för änkor och barn som blivit märkta av HIV/AIDS och blir där omhändertagna och får bromsmediciner. Ja det är kort vad som görs där. Att berätta allt skulle bli ett alltför långt inlägg så därför säger jag bara att ni ska gå in på deras hemsida och själva läsa.
Ola, som startade detta, har varit där och har gett ut en E-bok om sin resa. En fascinerande berättelse som jag varmt rekommenderar att ni beställer. Den heter "Mannen som försvann" och kan beställas här
 
Nu till något helt annat. Innan jag gick på ovannämnda möte käkade jag middag med Margaretha, Bodil och Yazmine på Gambrinushallen i Sundsvall. Härligt ställe och underbar mat. För Yazmines skulle beställde vi buffé så hon kunde plocka precis det hon ville ha. Det var nog det bästa vi gjort för himmel så god mat och mycket att välja bland. För att inte tala om desserten som var en helt gudomlig kladdkaka. Smaklökarna fick verkligen sitt lystmäte och jag kan varmt rekommendera stället.
Idag har jag inget planerat annat än att det ikväll är spanska, sista kvällen suck. Vi får se om det blir någon fortsättning till hösten. Beror lite på om vår lärare vill det för vi som går kursen vill det absolut.
Önskar er en härlig dag
Ta hand om dig
Kram.

Kommentera här: