Frivilligt avhållit mig från bloggandet några dagar men nu är jag tillbaka.

Har ni saknat mig? Hoppas det i alla fall. Att jag avhållit mig från bloggandet några dagar har sina rutiga och randiga själ. Jag kan skylla på skrivkramp och en massa andra saker men det är så att jag prioriterade att umgås med min man. Han mår inte så bra just nu. Något jag har förstått men inte kunnat sätta fingret på men i torsdags fick jag det bekräftat. Tänker inte gå in på symptom eller anledningar utan nämner bara att han inte mår bra sedan är det upp till var och en att tolka det som den vill. Kan nämna att det inte är något allvarligt utan det är något som går att rätta till men som kommer ta lite tid. Han åkte på jobbet idag så det är ju ett gott tecken.
Med det sagt så tar jag något annat lite roligare nu. Vi är nu inne i mars månad. En månad som innebär en hel del födelsedagar. Försten ut var mågen Peter som i lördags fyllde 49 år. Han behagade inte vara hemma då så vi kommer fira honom nu på lördag istället och då tar vi även nästa födelsedagsbarn som är hans som Robert, vårt barnbarn, som fyller 23 imorgon. På fredag är det så syrrans barnbarn Oskar som blir 5 år, på lördag fyller kusinen Vickan 45 år och den 30:e fyller syrrans yngsta, Anneli 30 år. Några blev det men vi kommer inte personligen uppvakta alla då en del bor lite för långt bort men man kan ju göra det på så många andra sätt.
Vad gäller träning så har den legat på is några dagar. Visserligen kommer jag idag få träning utomhus då det har kommit snö. Alltså hur länge till ska vi behöva ha det så här. Jag vill inte men tack och lov så är det kallt så det är snö som egentligen kan blåsas bort då den är lätt men, det ska ändå skottas undan. Så det är vad jag i eftermiddag ska ägna mig åt så Sven tar sig upp för backen.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och klura ut vad jag ska göra för middag. Kanske återkommer senare med ett till inlägg.
Ha det så gott och ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: