Härliga måndag.

Ny vecka med nya möjligheter. Undrar vad denna har i sitt sköte. Nåja, vi tar väl en dag i taget och hänger med i allt som händer.
 
 
Jag kan fortfarande efter snart 3 månader bli förvånad när jag kommer på att jag inte behöver åka till jobbet. Jag har ju numera jobbet hemma och det känns så härligt. Att få göra precis det jag vill, när jag vill är så fantastiskt.
En del är inplanerat denna vecka som träff med brudarna i vingänget och det bästa på fredag. Då har jag en dejt med min man och vi ska åka till Sundsvall, bo på hotell och gå ut och äta. Känns lite lyxigt men vi behöver det. Man måste lyxa till det lite i tillvaron.
Vad gör ni för att lyxa til vardagen? Man behöver inte kosta på en massa för att få lite lyx och det behövs ibland för att det ska bli lättare att leva. Vardagsmaskineriet trampar på i jetfart så stanna upp och var lite lat kanske. Vi går ju nu också mot en härlig tid, våren. Det är min favoritårstid. Det blir ljusare och ljusare och solen skiner och fåglarna kvittrar. Så underbart.
Önskar er en härlig dag. Ut och njut av livet.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: