Klarblå himmel och sol men.....

Ja det är alltid ett men och då menar jag temperaturen. Den är inte god idag -24,9 grader. Då är jag oerhört tacksam att jag kan strutta runt i mysdress i mitt varma hem och njuta. 
Vi kör också igång en ny månad, mars, och det känns härligt. Innebär att våren närmar sig alltmer och ljuset är hos oss längre och längre. Varje dag märker jag skillnad då det dröjer längre och längre innan jag behöver tända en massa lampor.
Gårdagen innebar en träff med gänget som läser spanska och det gick riktigt bra. Känns som det äntligen börjar fastna några ord men det är fortfarande lång väg kvar. Problemet är att jag inte har någon att prata spanska med. Skulle vara mycket lättare om man vore någonstans där detta blev tvunget. Då skulle nog orden sitta mycket bättre men glädjer mig ändå åt de framsteg jag gör, även om dom är små.
Mars månad! Ja den har mycket att bjuda på. Många födelsedagar och så avslutas den med påsk.
Hur gör ni då? Pyntar en massa eller får den som för mig bara rulla förbi utan alltför mycket ståhej. När barnen var små pyntade jag mycket och det skulle naturligtvis vara påskägg med en massa gotter i. Detta är nu förbi då barnen är stora och även barnbarnen men men det kommer snart ett litet troll som vi får skämma bort. Det är nu bara en månad kvar till barnbarnsbarnet föds och jisses så jag längtar. Ska bli sååå fantastiskt härligt att få snusa på och skämma bort detta barn. Jag fattar nog inte förrän barnet är här att jag ska bli gammelmormor. Det är ju så fantastiskt att få vara med om detta. Vilken tur att jag skaffade barn tidigt så jag hinner med detta i livet. :) 
Idag är det inte något som jag måste hinna med utan tar dagen som den kommer och njuter av att få vara inne i värmen.
Önskar er en fantastisk dag.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: