Många skratt blev det.

Som vanligt när vi tjejer i vingänget träffas blir det mycket skratt 😃och igår var inget undantag. Vi har så himla roligt och man skrattar så tårarna flödar. Riktigt befriande.
Vi träffas en gång i månaden och äter och dricker gott. Vi har också vindragning. Var och en bidrar med en flaska vin som vi sedan lottar ut. Det är en storvinst och två mindre. Den som vinner storvinsten är den som nästa gång bjuder på mat. Så kör vi till alla har fått en storvinst. Det betyder att vid första dragningen så får dom som redan fått storvinsten inte delta men sedan är det fritt fram att vinna både andra, tredje eller någon av extravinsterna. På det här viset får alla någon gång en storvinst vilket är så rättvist det kan bli.
Igår var det Carina N som bjöd på en fantastiskt god löksoppa med knaperstekt bacon till. Vi var många som konstaterade att vi alltför sällan gör soppa. Man kan ju undra varför då det är så gott.
Hon hade också gjort en jättegod kaka till kaffet. Vi åt och njöt för fulla muggar. Magen fick ju motion i form av skratt så oron att lägga på sig runt midjan fanns inte.
En härlig kväll i glada tjejers lag.
 
Ha nu en fantastisk dag.
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: