Påsk

 
Istället för att på alla påskhälsningar gå in och önska detsamma kommer här en hälsning till er alla därute. Hoppas ni får en härlig påsk med underbart väder och härlig samvaro med familj och vänner.
Om allt går som jag gissat blir jag imorgon gammelmormor. Ja, jag vet Jessica att tiden inte går ut förrän den 2:a april men den som väntar på något gott osv.
Själv ska vi ha en fantastisk påsk med gäster på påskafton. Dvs om inte Jessica har blivit mamma förståss för då har vi annat att göra som ni kanske förstår. Då glömmer vi nog både tid och rum.
Tänkte jag skulle uppdatera er om mitt ögonproblem. Jag var igår till sjukhuset. Tacksam att jag fick tid så snabbt. Det var som jag misstänkte glaskroppsavlossning. Tack och lov var det inte skador på näthinnan men med sagt inte säkert att det kan bli. I så fall blir det akutoperation vilket jag innerligt hoppas det inte blir. Det gjordes en otroligt noggrann undersökning där även överläkaren deltog. Just nu är det inget att göra utan jag ska tillbaka på onsdag till veckan. Vad som sedan händer står skrivet i stjärnorna. Görs det inget så får jag leva med dessa trådar jag ser. Tydligen ska man så småningom bli van och jag får väl lita på det. Tänker i alla fall inte gräva ner mig utan tänker bara att det kommer ordna sig till det bästa.
Min älskade man är åter hemma efter ännu ett kurstillfälle och det är så skönt. Tråkigt att sova ensam och inte höra hans snarkningar som numera inte är så högljudda som förut. Viktnedgången har gjort underverk med både det och hans diabetes men det har jag pratat om 
 
Alltså nu medans jag sitter och skriver detta får jag ett meddelande. JAG HAR BLIVIT GAMMELMORMOR
Jippi tjolahopp underbart härligt fantastiskt Jag bara sprudlar av glädje och lycka.
Nu ska jag dansa runt av glädje så ha det så gott
Kram.

Kommentera här: