Så härligt med överraskningar

och igår var inget undantag men jag tar det från början.
Vi hade en fantastiskt härlig dag som startade med att Sven var på sitt jobb och städade. Han gör det varje söndag. Efter det blev det ett gympass på Ånges bästa gym #allin24h. Då vi gjorde det innan lunch bestämde vi oss för att käka lunch i Ånge. Blev en kebabtallrik på Söderins. Otroligt mycket folk där så vi fick stå en stund innan något bord blev ledigt.
Väl hemma igen kollade vi in Kalla´s 3-mil som tyvärr inte gick så bra, hon blev bara 4:a. Norskorna är helt outstanding och tyvärr inget att göra åt.
Efter det tog vi en kopp kaffe och gick ut i det underbara vädret. Solen strålade från en klarblå himmel och värmde så gott. Blev en hel del D-vitaminer som tankades då.
Sedan blev det till att ladda för hockeymatchen mellan Timrå och Leksand och det gick ju vägen. Vårt älskade Timrå vann och nu behöver dom bara vinna på tisdag så har dom gått vidare till nästa steg i klättringen till SHL. Härligt.
Middag blev det därefter och igår gjorde jag lövbiff med persiljesmör och en sallad. Jammi, jammi. Då vi inte hade något som behövde göras därefter satt vi oss och tittade på en serie på Viaplay som vi båda gillar, Castle. Hann med ett och ett halv avsnitt när telefonen ringer och min kära moster är på tråden. Dom är nere i Sundsvall denna vecka då min kusin Bodil är på utbildning och då följer moster och kusinbarnet med. Överraskningen var att dom var på väg till oss. Jisses amalia så överraskad jag blev. Underbart härligt så kvällen tillbringades en stund med dom. Jag ska även träffa dom imorgon då jag ska ner till Sundsvall på ett infomöte på Knaust.
En söndag som verkligen blev riktigt härlig både vad gäller väder och överraskningar.
Nu ska jag planera lite för denna vecka som jag kommer vara ensam på kvällarna då Sven imorse åkte till Söråker på kurs. Ska nog gå det också, jag har ju trots allt en del att göra på kvällarna denna vecka. Ikväll är det styrelsemöte med Munskänkarna och imorgon, som jag nämnt, är det infomöte på Knaust. På onsdagkväll är det sista gången på spanskan. Får se om det blir någon fortsättning till hösten.
Ja som sagt har jag en hel del att stå i och det är ju tur att jag inte har ett jobb som inkräktar på min fritid. :)
Önskar er en härlig dag. Hoppas ni har bättre väder än jag för här vräker snön ner och det blir tyvärr snöskottning idag, igen, Suck!
Ta hand om dig.
Kram.

Kommentera här: