Veckans bästa dag är här.

Fredag med mys och första matchen där Timrå förhoppningsvis kommer ta hem segern och gå vidare för avancemang till SHL. Så spännande och jag håller tummar och tår att det ska gå vägen.
I övrigt går dagarna och inget märkvärdigt händer. Har idag en hel del att göra så mitt inlägg kommer inte bli så långt då jag inte har tid att sitta här hela dagen. :)
Behöver dammsuga då det ligger nästan en katt i form av hår på golvet. Det är helt otroligt vad mycket hår dom släpper och ändå märks det inte på pälsen.
Ska även hinna med en liten promenad. Det snöar lite och under natten har det kommit några cm men det får inte hindra mig.
Ska också färdigställa en del virkprojekt. Dom senaste alstren är en påskduk och en väska. Väskan är inte riktigt klar ännu då jag fortfarande håller på och klura på hur jag ska göra axelremmen men tror jag kommit på en idé.
Påskduken är All Colours Mandala designad av MijoCrochet Så rolig att göra och så nöjd med resultatet.
 
 
Väskan är gjord av två mandalas från mönsterhäftet Mandala no 1 av Crochet Millan Nu så här i efterhand kom jag på att bandet hade kunnat gjorts längre och fått agera även som axelrem men nu blev det inte så. Istället håller jag som sagt på att klura ut vad jag ska göra istället och "jag har en plan".
 
 
Blir en härlig karamell att bära i sommar. Eller vad tror ni?
Har också påbörjat nästa projekt som kommer bli en pläd men den återkommer jag till när den är klar.
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan sätta igång med dagens aktiviteter.
Önskar er en härlig dag och kom ihåg att ta hand om varandra.
Kram.
 
 

Kommentera här: