Snälla tumme släpp från handflatan så jag kan bli teknisk!

Ja tänk att den förbaskade tummen sitter så benhårt. Jag vill så mycket men den vägrar göra mig teknisk. 
Jag får väl istället göra ett inlägg här då för det kan jag i alla fall. 😜
Det har hänt en del här vill jag lova. I måndags var dags för dans igen och jisses så jag snurrade in mig i mig själv för att få till dansstegen. Det var jive, streetdance mm mm som inte gick så bra men jisses så roligt vi hade. Var helt slut när den stackars timmen var över. Kändes riktigt bra när vår danslärare Eva sa att vi nu hade blivit smartare än när vi kom. Detta beror på att vi visst producerar nya hjärnceller, har forskningen kommit fram till. Men det är ju lysande då behöver den stackars hjärncellen i rullstol hos mig inte vara ensam längre. Tänk så smart jag ska vara efter sista danskvällen? 
Nåja skämt åsido. Vi går till nästa som hänt och det var i tisdags., Då var jag på avtackning med jobbet och det var så trevligt. Vi startade med ett glas prossecco på jobbet och surrade lite. Sedan gick vi tvärs över gatan till Tex Mex där mat hade beställts. Det var en planka med MASSOR AV MAT. Revbensspjäll, kyckling, lövbiff, strips och brödskivor. Till det serverades två såser, en pepparotssås och en vitlökssås (tror jag). Pepparotssåsen var lite  stark men passade väldigt bra till. Dessert bjöds vi på också och den bestod av chokladpudding med jordgubbssorbé och grädde. Wow så god den var.
Vi fick även gåvor från både företaget och våra kollegor och dom gick inte av för hackor. Mamma mia så mycket jag nu kan göra med mitt utseende. 
 
Här är hela gängen som var med, Tony, Åke, Karin, Janne, Lotta, Eije, Totte och Anna-Karin. En saknades, Gunnar, som hade annat inbokat den kvällen.
Igår blev en dag som mest tillbringades i bilen. Vi startade hemifrån redan vid 06.00 och åkte till Ljusdal. Där skulle Sven göra ultraljud på armen som krånglat för honom i flera år för att se vad som var fel. Det visade sig att två av musklerna inte såg så bra ut men det går att göra något åt. Visade sig också att han tappat en muskel. Ja ni läser rätt, han har tappat en muskel. Tydligen var det ingen viktig så inte hela världen att den är borta. Nu få vi se vilken behandling det kommer bli. Svaret skulle skickas till företagshälsan i Ånge.
Efter det var klart for vi till Sveg och drack kaffe med syster och svåger innan vi fortsatte hemåt. Stannade i Ytterhogdal för lunch.
Väl hemma igen, då var klockan 14.00, kom vi på att vi skulle ju åka in till polisen i Ånge och fixa nya pass. Ja det var bara att sätta sig i bilen igen och dra iväg. Nu är det också gjort så vi inte behöver oroa oss. Passet skulle gå ut samma dag vi åker hem från Gran Canaria och det kändes inte så säkert men som sagt nu är det ordnat.
Med dessa dagar i bagaget så tar jag det lugnt idag och bara är. Vädret är ju fortfarande underbart så jag njuter som ni förstår.
Önskar er nu en härlig dag
Ta hand om varandra
Kram

Ny vecka, nya möjligheter.

Och det är ju så fantastiskt att den börjar med samma härliga väder som vi haft nu ett tag. För en del som tror på Bondepraktikan så är det ju helt fantastiskt för det innebär att det är så här hela sommaren kommer vara. Fredag, lördag och söndag talade om det. Det var då Urban, Vilhelmina, Blenda så ska sommaren lända.
Är det inte underbart? Ser verkligen fram emot att få ha det så här hela sommaren. Jo men visst behövs en del regn och det få gärna komma, om det kommer på nätterna. Naturen behöver vätska för att frodas ännu mer än den redan gör. Det är så underbart se allt som växer och visar upp sin prakt. Det får åtminstone mig att jubla och jag mår så ofantligt underbart just nu. Det är nästan oförskämt hur bra jag egentligen mår.
Jag har ett fantastiskt härligt liv, ett liv jag gör precis som jag vill med. En underbar make, underbara barn, barnbarn och ett underbart barnbarnsbarn. Vad mer kan man begära? Ja inte mycket men som alla andra önskar även jag mig ett och annat men det tänker jag inte gå in på här och nu. Istället fortsätter jag njuta av min ledighet och av det underbara vädret.
Denna vecka har jag en del att göra såsom att det ikväll är dags för dans igen. Ska bli roligt se om jag kom ihåg några av stegen, vilket jag inte tror men det kommer ge sig med tiden.
Imorgon är vi "pensionärer" inbjudna till jobbet på avtackningsmiddag och det ser jag verkligen fram emot.
På onsdag firar min dotter Monica och hennes man Peter silverbröllop. Alltså det är inte klokt vad tider rinner iväg. Känns ibland som det var igår men det är trots allt 25 år sedan. Dom är i alla fall lika kära idag som då och det är härligt att se. Dom har ju också blivit mormor och morfar till underbara Walter som nu är deras efterrätt i livet. Att få se barnen växa upp, bilda familjer och få ett härligt liv är det bästa man kan tänka sig. Bara det kan få en att ibland svämma över av lycka.
Ja sedan är det lugnt fram till söndag då det är vår son Christoffers födelsedag. Han blir då 26 år och återigen undrar jag vart tiden tar vägen? Jag som bara är 28 år, hihihi.
Han är nu färdig lokförare och trivs som fisken i vattnet. Något som värmer ett modershjärta när allt går bra.
Jag måste skryta och säga att jag har välartade barn, barnbarn och barnbarnsbarn som jag är oerhört stolt över. Att se dom växa upp och få ett underbart liv är en lyx som jag njuter av varje dag.
Lyx är det att dra på sig bikinin och gå ut och sätta sig på uteplatsen och njuta av dagen och det underbara vädret. Det är redan 15 grader och det blåser lite lätt.
Önskar er en härlig dag vad ni än ska göra.
Ta hand om varandra.
Kram.

Vilken härlig dag det här kommer bli

Ja det kommer verkligen bli det. Startade med sovmorgon. Ja ni hörde rätt, jag tog sovmorgon. Bara det är helt fantastiskt då jag normalt inte är den som sover länge. Idag vaknade jag 7.35 och solen strålade från en klarblå himmel. 
Startade upp med att ordna kaffe för att komma igång riktigt. Sedan kollade jag gårdagens livesändning som Cecilia körde och bara det får livsandarna att vakna. Alltså denna människa kan bara med sin uppenbarelse få en att bli så ofantligt glad och energisk och helt enkelt vilja ta hela världen i sin famn. Har ni inte koll på vem hon är så finns hon här
Kolla in henne, det är värt det och jag garanterar att ni kommer bli glad av henne.
Ja vad hände sedan då? Jo men se då hade del 3 i Unicornmandala CAL kommit. Blir ni nyfiken så kolla in här Jippi, dags att sätta igång men.....
 
Ja jag hade en del annat att göra före.
Som jag kanske nämnt hittade jag ett enkelt och billigt sätt att laga en trasig nagel och det var det jag skulle testa. Sagt och gjort och nu är det gjort och även lite ny färg på naglarna har det blivit. Lagningen blev riktigt bra så nu får vi se hur länge det håller. Förhoppningsvis till nageln vuxit ut så jag kan klippa den där sprickan är. Jo naturligtvis spricker nageln långt ner på nagelbädden så lagning är ett måste. Satt också och funderade under processen om inte en bit gasbinda skulle kunna användas också till detta. En tepåse, ja men det var inte så tokigt men kanske en bit från en gasbinda även skulle funka. Ska testa det nästa gång för jag är säker på att någon av mina naglar kommer spricka för så är det hela tiden. Ingen katastrof men lite tråkigt.
Inga tråkigheter här utan nu kör jag resten av dagen i glädjens tecken och njuter av mitt härliga liv.
Önskar er en underbar dag.
Ta hand om varandra.
Kram.