Snälla tumme släpp från handflatan så jag kan bli teknisk!

Ja tänk att den förbaskade tummen sitter så benhårt. Jag vill så mycket men den vägrar göra mig teknisk. 
Jag får väl istället göra ett inlägg här då för det kan jag i alla fall. 😜
Det har hänt en del här vill jag lova. I måndags var dags för dans igen och jisses så jag snurrade in mig i mig själv för att få till dansstegen. Det var jive, streetdance mm mm som inte gick så bra men jisses så roligt vi hade. Var helt slut när den stackars timmen var över. Kändes riktigt bra när vår danslärare Eva sa att vi nu hade blivit smartare än när vi kom. Detta beror på att vi visst producerar nya hjärnceller, har forskningen kommit fram till. Men det är ju lysande då behöver den stackars hjärncellen i rullstol hos mig inte vara ensam längre. Tänk så smart jag ska vara efter sista danskvällen? 
Nåja skämt åsido. Vi går till nästa som hänt och det var i tisdags., Då var jag på avtackning med jobbet och det var så trevligt. Vi startade med ett glas prossecco på jobbet och surrade lite. Sedan gick vi tvärs över gatan till Tex Mex där mat hade beställts. Det var en planka med MASSOR AV MAT. Revbensspjäll, kyckling, lövbiff, strips och brödskivor. Till det serverades två såser, en pepparotssås och en vitlökssås (tror jag). Pepparotssåsen var lite  stark men passade väldigt bra till. Dessert bjöds vi på också och den bestod av chokladpudding med jordgubbssorbé och grädde. Wow så god den var.
Vi fick även gåvor från både företaget och våra kollegor och dom gick inte av för hackor. Mamma mia så mycket jag nu kan göra med mitt utseende. 
 
Här är hela gängen som var med, Tony, Åke, Karin, Janne, Lotta, Eije, Totte och Anna-Karin. En saknades, Gunnar, som hade annat inbokat den kvällen.
Igår blev en dag som mest tillbringades i bilen. Vi startade hemifrån redan vid 06.00 och åkte till Ljusdal. Där skulle Sven göra ultraljud på armen som krånglat för honom i flera år för att se vad som var fel. Det visade sig att två av musklerna inte såg så bra ut men det går att göra något åt. Visade sig också att han tappat en muskel. Ja ni läser rätt, han har tappat en muskel. Tydligen var det ingen viktig så inte hela världen att den är borta. Nu få vi se vilken behandling det kommer bli. Svaret skulle skickas till företagshälsan i Ånge.
Efter det var klart for vi till Sveg och drack kaffe med syster och svåger innan vi fortsatte hemåt. Stannade i Ytterhogdal för lunch.
Väl hemma igen, då var klockan 14.00, kom vi på att vi skulle ju åka in till polisen i Ånge och fixa nya pass. Ja det var bara att sätta sig i bilen igen och dra iväg. Nu är det också gjort så vi inte behöver oroa oss. Passet skulle gå ut samma dag vi åker hem från Gran Canaria och det kändes inte så säkert men som sagt nu är det ordnat.
Med dessa dagar i bagaget så tar jag det lugnt idag och bara är. Vädret är ju fortfarande underbart så jag njuter som ni förstår.
Önskar er nu en härlig dag
Ta hand om varandra
Kram