Instagram!

Skaffade jag för att bli inspirerad och kanske inspirera andra när det gäller inredning, mat, handarbete, kost och motion, trädgård och livet i allmänhet.
Har gått med i några följetåg och fått en hel del följare. På gott och ont. Många fantastiska men det finns en del som jag gärna kan vara utan. Det är dom som inte läser min profil och ser att jag är en lyckligt gift kvinna. Jag kan gärna ha manliga vänner men....... Som vänner enbart och inte en massa som ska chatta och säga hur vacker jag är osv osv. Jag betackar mig och har nu gjort en rensning bland mina följare.
Kanske låter hårt då man ska försöka vara vänlig men det börjar bli jobbigt. Kommer hädanefter vara hård i min bedömning vem jag accepterar som följare.
Så där då fick jag häva ur mig lite "ilska" eller ska jag kalla det trötthet. Trötthet över att man inte accepterar personen ifråga och dennes önskemål.
 
Nåja nu är en ny dag och med allt vad den innebär. Det är soligt så inte omöjligt att det blir lite uteaktiviteter men först ska det göras en del inomhus. Ska även planera middagen som, om vädret håller i sig, troligen blir grillat.
Jag önskar er en härlig dag.
Ta hand om varandra.
Kram.

Kommentera här: