Jag skulle ju inte handla.....

Om man bestämt sig för att inte slösa pengar ska man absolut inte åka på en trädgårdsmässa. Jag kunde väl inte låta bli att handla. Älskar trädgårdsfigurer och drakar. När man då kommer till en monter som har just detta så är olyckan eller snarare lyckan där och vips så är man ägare till en jättesöt drake att ha i trädgården.
 
Alltså han är ju hur söt som helst och därför gör det inget att jag gjorde av med pengar. Den var absolut inte dyr, kostade 100 kr och är värd varenda krona.
Det var Trädgårdsmässan i Timrå som jag var på och hade min äldsta dotter Eva med mig. Hade en plan att jag skulle få lite tips och råd angående ett projekt jag funderar på i trädgården men se ack vad jag bedrog mig. Fanns ingen som hade några tips där men lyckades ändå klura ut en del genom att diskutera med Eva och tror mig kommit på en lösning. Jag ska göra om en grässlänt till en stenslänt, om ni förstår vad jag menar. 
Typ som denna men med en del ändringar enligt mina tankar och funderingar.
Ska inte ha lika många planteringar och inte på detta vis utan kommer sätta ut kanske 3 cementrör som jag kommer plantera smultron, gullvivor och vitsippor i. Vad tror ni om det? Jag är övertygad om att det kommer bli toppen.
Toppen är det ute och jag ska nu gå ut och njuta av värmen. Vi har just nu 17,8 grader varmt. Dock ingen gassande sol men ändock. Så jag tar kaffet och mina två jobb med mig och går ut och njuter.
Önskar er en härlig dag.
Ta hand om varandra.
Kram.

Kommentera här: