Ny vecka, nya möjligheter.

Och det är ju så fantastiskt att den börjar med samma härliga väder som vi haft nu ett tag. För en del som tror på Bondepraktikan så är det ju helt fantastiskt för det innebär att det är så här hela sommaren kommer vara. Fredag, lördag och söndag talade om det. Det var då Urban, Vilhelmina, Blenda så ska sommaren lända.
Är det inte underbart? Ser verkligen fram emot att få ha det så här hela sommaren. Jo men visst behövs en del regn och det få gärna komma, om det kommer på nätterna. Naturen behöver vätska för att frodas ännu mer än den redan gör. Det är så underbart se allt som växer och visar upp sin prakt. Det får åtminstone mig att jubla och jag mår så ofantligt underbart just nu. Det är nästan oförskämt hur bra jag egentligen mår.
Jag har ett fantastiskt härligt liv, ett liv jag gör precis som jag vill med. En underbar make, underbara barn, barnbarn och ett underbart barnbarnsbarn. Vad mer kan man begära? Ja inte mycket men som alla andra önskar även jag mig ett och annat men det tänker jag inte gå in på här och nu. Istället fortsätter jag njuta av min ledighet och av det underbara vädret.
Denna vecka har jag en del att göra såsom att det ikväll är dags för dans igen. Ska bli roligt se om jag kom ihåg några av stegen, vilket jag inte tror men det kommer ge sig med tiden.
Imorgon är vi "pensionärer" inbjudna till jobbet på avtackningsmiddag och det ser jag verkligen fram emot.
På onsdag firar min dotter Monica och hennes man Peter silverbröllop. Alltså det är inte klokt vad tider rinner iväg. Känns ibland som det var igår men det är trots allt 25 år sedan. Dom är i alla fall lika kära idag som då och det är härligt att se. Dom har ju också blivit mormor och morfar till underbara Walter som nu är deras efterrätt i livet. Att få se barnen växa upp, bilda familjer och få ett härligt liv är det bästa man kan tänka sig. Bara det kan få en att ibland svämma över av lycka.
Ja sedan är det lugnt fram till söndag då det är vår son Christoffers födelsedag. Han blir då 26 år och återigen undrar jag vart tiden tar vägen? Jag som bara är 28 år, hihihi.
Han är nu färdig lokförare och trivs som fisken i vattnet. Något som värmer ett modershjärta när allt går bra.
Jag måste skryta och säga att jag har välartade barn, barnbarn och barnbarnsbarn som jag är oerhört stolt över. Att se dom växa upp och få ett underbart liv är en lyx som jag njuter av varje dag.
Lyx är det att dra på sig bikinin och gå ut och sätta sig på uteplatsen och njuta av dagen och det underbara vädret. Det är redan 15 grader och det blåser lite lätt.
Önskar er en härlig dag vad ni än ska göra.
Ta hand om varandra.
Kram.

Kommentera här: