Nyhetsbrev!

Alltså hur mycket sådana kan man få egentligen? Gjorde idag en rensning bland dessa när jag kollade mailinkorgen. En del är väldigt smarta och skickar en till någon sida som inte går att avregistrera sig ifrån. Men skam den som ger sig. Nu är det rensat så hädanefter ska nog inte inkorgen fyllas med 100 nyhetsbrev varje dag.
Det är inte klokt alltså. En del sidor begriper jag inte varför jag får överhuvudtaget. Viagra är jag inte intresserad av. Dejtingsidor absolut inte. Har även tagit bort postordersidor då jag inte behöver få en massa rabatter då jag är med i Refunder och därigenom får rabatt på allt jag köper. Känns så skönt att ha det gjort och ska bli intressant se om det nu fungerar. Kanske dyker upp en och annan ändå men då tar jag bort dom. Blir så less när inkorgen fylls med en massa skräp hela tiden.
Skräp! Ja igår togs det bort en hel del skräp i dom sk rabatterna vi har. Det grävdes och grävdes så nu är, tror vi, dom flesta eländiga lupinerna borta. Säkert kommer en och annan dyka upp men se då kommer vi med spaden och gräver igen. DOM SKA ABSOLUT INTE VARA HOS OSS.
Sven klippte också gräset för första gången i år. Synd bara att det på vissa ställen försvann en del vårblommor då våra gräsmattor är fulla med gullvivor. Men jag har räddat en del som finns i våra sk rabatter. Däribland en röd som jag tagit från syrran och är väldigt rädd om. Älskar dessa blommor och kommer plantera dom i den stenrabatt jag kommer att göra framöver. Vad tror ni om detta?
 
 
Tror det kommer bli skitbra om ni ursäktar uttrycket. En hel del jobb blir det, för först måste den rensas och se hur mycket sten som redan finns där och sedan fyllas upp. Markduk ska på så inget ovälkommet kommer upp och sedan ska cementrör införskaffas då jag tänkt ha dom och plantera i. Är helt övertygad om att det kommer bli super. När det blir gjort? Ja det står skrivet i stjärnorna men drömma kan man i alla fall och planera så ska det nog bli gjort till slut. Kan ju numera inte skylla på att jag inte har tid. :) 
Tiden idag ska ägnas åt lite jobb och städning i en lagom portion. Ska inte anstränga sig för mycket men det behöver verkligen städas. Dammråttorna jagar mig och den dansen kan jag avvara.
Kvällen kommer avslutas med Let´s Dance som vanligt på fredagarna.
Önskar er nu en fantastisk dag.
Ta hand om varandra.
Kram.

Kommentera här: