Salsa, tango och linedance.

Allt detta fick vi lära oss på danskursen igår. Jag säger bara att det är tur att det är 5 gånger för då kanske något av stegen sitter. Herregud! Jag trodde jag kunde dansa men ack vad jag bedrog mig. Det bara snurrade i huvudet istället för fötterna.
Jag är nu ännu mer imponerad av dom som deltar i Let´s Dance och jag tar tillbaka min önskan att få delta där. Kan inte utsätta dom stackars dansarna för den här dunderklumpen.
Trots alla felsteg så var det underbart roligt och jag längtar till måndag när det åter är dags.
Idag så går livet sin gilla gång. Är gräsänkla då Sven åter är på kurs. Det är tur att jag har en helg framöver att se fram emot så jag också får åka ut och förlusta mig. Inte så att jag missunnar honom, absolut inte men.....
Nu sitter jag och väntar på att Cecilia ska köra igång den nya kursen om attraktionslagen. Denna ska visst bli något alldeles extra och jag ser verkligen fram emot det.
Har även fått ett kanontips på hur man lagar en trasig nagel. Har två just nu som behöver det och jag googlade lite då jag vet att det funnits kit med väv och lim. Hittade Depends på Lyko men tyvärr så hade den slutat säljas. Men se då tog kärringen och googlade lite mer och vips dök ett tips upp som jag genast kollade in. Snacka om förvåning när jag såg vad hon använde. Detta innebär att jag numera kan använda te till annat än när jag har magsjuka. Hon använde helt enkelt tepåsen och klippte bitar av den och limmade fast på nageln. Ja men det är ju superduperbra. Ska testa sedan så recension kommer. Vill ni själva kolla har hon en fb-sida Eyeliner Addict heter den.
Hoppas nu Cecilia kommer igång snart för senare ikväll har jag ett webinar angående Forever att kolla som jag inte vill missa. Turligt nog kan man kolla Cecilias livesändning senare då det läggs upp i gruppen så jag är egentligen inte orolig.
Då jag inte tänkt bli långrandig önskar jag er nu en härlig kväll.
Ta hand om varandra.
Kram.

Kommentera här: