Sköna maj välkommen!

Så har då 4 månader av året runnit iväg. Vart har den tiden tagit vägen? Ja man kan undra men det har flutit på som vanligt och inga större händelser har det varit. Jo men naturligtvis den största av dem alla, jag blev ju gammelmormor på skärtorsdagen. En helt underbarhändelse. Lille Walter är så vacker, men det säger ju förståss alla släktingar. Bara så tråkigt att jag inte kunnat träffa honom mer än en gång pga min förkylning. Men snart så ska jag nog kunna åka och snusa på honom igen.
Gårdagen, sista april, blev en underbar dag. Vädrets makter var med oss och bjöd på sol och värme. Ingen tropisk sådan men ändock gjorde den det möjligt att sitta ute.
Vi startade dagen med att kliva upp och väcka tuppen. Vore ju synd om den skulle missa sista april. :) 
Vid nio-snåret var vi på gymmet och körde ett pass. Väl hemma förberedde jag lunchen som blev en kebabsallad. Efter det blev det trädgårdsarbete och rengöring av grillen som skulle användas senare till middagen. Det var vår bröllopsdag men det blev inga större åthävor för det utan vi njöt av dagen och varandra helt enkelt.
Det är så härligt se allt som börjar knoppas men det finns vissa växter som jag verkligen kan vara utan. Den syns på den sista bilden som kommer här nedan.
Lupiner kan hålla sig i dikena. Behöver absolut inte vara i våra rabatter.
 
Köpte dagen till ära lite penséer för att hälsa våren välkommen.
Gillar dom lite mindre och dessa hade sådan härlig teckning.
Middagen, som grillades, bestod av karré och rotsaker. Glömde ta bild på det men ni kan nog föreställa er hur det såg ut. Till det serverades en otroligt god chili-lime sås som vi köpte på Mittsverigemässan. Ja mätta och belåtna blev vi och kvällen avslutades med att slöa i tevesoffan.
Glömde ju en sak. Jag fick mitt lystmäte när det gäller bilar då det var cruising nedanför oss. Bara älskar ljudet av V8-orna och alla vackra bilar.
Med andra ord blev det en helt underbar avslutning på april och nu hälsar vi maj välkommen.
Ha det gott alla och ta hand om varandra,
Kram.
1 Jessica Högberg:

skriven

Ja, varmt välkommen önskar även jag Maj;)
Gammelmormor, så häftigt!! Grattis!!

Svar: Ja det är riktigt häftigt och helt underbart. Tack så hjärtligt 😍
Gunbritt Dahlin

Kommentera här: