Spontanitet är härligt.

Idag fick jag min beskärda del av det. Vid lunch ringer sonen och undrar vad jag gör. Inget svarar jag, för jag gjorde inte något speciellt. Han undrar då om jag kan tänka mig att hänga med honom till Sundsvall. Absolut svarar jag naturligtvis. Vill sonen ha sin "gamla" mor med sig säger man inte nej. Så det blev en spontantrip till Sundsvall. Han köpte två par jeans och det är hans konsumtion för två år så det var riktigt bra. Han ska med sitt kompisgäng till Uppsala i helgen och behövde ha något nytt. Skjorta och t.shirt hade han redan inhandlat och vi hittade två par jeans som kommer passa som en smäck till det. Själv shoppade jag inget annat än lite kompletteringar till kylskåpet. 
Igår fick vi äntligen hem lite kött att fylla frysen med. Jisses så överraskad jag blev när allt var paketerat och märkt och hur mycket det var i varje förpackning. Det var bara att stoppa direkt i frysen. Hade gått hela dagen och funderat om jag hade plastpåsar som skulle räcka. Nu behövde jag inte använda en enda. Man kan verkligen bli lycklig för lite. Att ha frysen full med kött är en välsignelse och jag är så oerhört tacksam att vi blev erbjudna att köpa detta.
Väl hemma från Sundsvall gick jag igenom vad som hänt på fb under dagen. En sak gjorde mig otroligt ledsen. Vår fantastiska vän Benny på Gran Canaria har bestämt sig för att flytta hem till Sverige. Detta pga av olika orsaker. Så otroligt tråkigt men jag förstår honom och önskar honom all lycka i världen. Det han har gjort för oss och alla andra svenskar på Gran Canaria är obetalbart. En riktig klippa är han och saknaden är enorm redan. Kommer absolut inte släppa kontakten med honom och förhoppningen är att vi kommer ses snart, antingen i Sverige eller på Gran Canaria.
BENNY BUMPEN LOVE YOU

Kommentera här: