Ute eller inne?

Ja den frågan ställde jag mig idag. Beslutet var inte svårt att ta då vädret inte direkt inbjuder till uteaktiviteter. Grått, blåsigt och inte särskilt varmt.
Istället gjorde jag en del bokslut och städade mitt skrivbord. Det är nu snyggt och prydligt för min nya aktivitet som Independent Forever Business Owner. Ett beslut som känns så rätt i hjärtat. Kommer simma lugnt och inte förhasta mig då jag verkligen vill att detta ska fungera. Jag har en fantastisk mentor som jag connectade med direkt och bara det gör att det känns så rätt. Hur framtiden ser ut med detta står skrivet i stjärnorna.
På tal om stjärnor så har jag en som jag verkligen vill framhålla. Det är Karin Walker. Denna människa har verkligen fått mig att tycka om att laga mat. För er som känner mig vet hur illa jag tyckt om det tidigare. Tydligen går det lära gamla hundar sitta. Det har i alla fall Karin hjälpt mig med. Kan varmt rekommendera hennes matblogg, som ni hittar härVill bara sätta upp ett varningens finger, den är beroendeframkallande. Jag gjorde igår hennes köttfärsrulle med grönpepparsås. Gudomligt gott och så himla enkel att göra. Det var första gången jag gjorde grönpepparsås men absolut inte den sista. Då jag glömde ta kort använder jag mig av Karins egen.
 
Så glad att det, efter Sven gjort en matlåda, blev kvar så jag kunde käka den till lunch idag. Mums.
Nu ska jag faktiskt vara lite lat eller egentligen inte. Ska sätta mig med virkningen. Håller på med en klänning till en vän och hade tänkt mig få den klar så snart som möjligt. Hon måste ju hinna använda den nu när vi går mot varmare väder.
Önskar er därför en härlig eftermiddag/kväll/lillördag.
Ta hand om varandra.
Kram.
 

Kommentera här: